Українська Манітоба
-
Тобто ви шукаєте тимчасовий підробіток на півтора тижня, вірно?
-
Я не знаю вашої ситуації і чи ви кваліфікуєтесь. Однак, спробувати можете.
-
ЕІА??зараз спробую
-
Я зараз хочу заробити хоча б 1000$ за цей місяць
-
А на EIA ви пробували податись? www.gov.mb.ca/fs/eia/
-
Соціальна допомога Employment Income Assistance (EIA). Я дав посилання. Перечитайте там інформацію
-
А що це?
-
Ну це зовсім дві різні машини. Одна small sedan a інша SUV. Rav4 який? Hybrid? Prime?
-
Rav4 Просто бензиновий двигун. Базова модель.
-
Чому б не взЯти корч за пітюню на перший рік? Без кредиту
-
Новий рав то просто жах, особливо у мінімальці. Я предтопову версія дивився, матеріали дешеві, все скрипить, технології з 2016, шумка це було взагалі край, там шумніше ніж у Kia soul старій. Nissan rogue +- його конкурент, але та машина у 100 разів краща, або Honda. А так корейці з кожним роком все краще і краще на фоні відстаючих японців.
-
Toyota RAV4 hybrid
-
Nissan rogue краще, особливо всередині
-
Згодна з вами. В авто я не розумію, але кредитів боюсь. Особливо великих. Але може це старомодно
-
Вітаємо, Anna Starikova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
О, це я така :) боюсь кредитів. Але мені моя «боязнь» допомагає. Я беру. І тоді маю мотивацію їх швидше погасити😁
-
На тесла наче повертають 9 к чи скільки
-
Ні, це не старомодно
-
C-rv також с CVT Але всiм потрiбна, парадокс
-
Ніссан норм на гарантії потім катастрофічно втрачає в залишковій вартості. CVT коробки ненадійні.Через 5 років - 50% від початкової вартості мінімум.
22 Jan 2023, 08:02
191952/230595
27 minutes ago