Українська Манітоба
-
Можливо ви знаєте, якщо це апартаменти, не будинок. То там теж є перевірка житла?
-
Я уточнюю! Чи ця процедура є для всіх типів житла! Якщо так, то звісно потрібно краще доплатити! Дякую за пораду
-
Житло, житло…🙈 НОСКИ ІЗ ПІДІГРІВОМ будуть зараз актуальніші 😅
-
Здається не згорає тільки якщо в офері явно пропишете що будете перевіряти будинок. Інакше депозит не повернуть
-
А я зрозуміла! Мене більше лякає життя в приватному будинку чим сусіди в апартаментах! Зараз хочеться зрозуміти послідовність дій!
-
В апартаментах немає home inspection, але у вас буде 7 днів після прийняття оферту для ознайомлення з усіма документами по condo, в тому числі технічний стан будинку. Якщо знайдете щось підозріле, то можете без штрафу відмовитись від покупки. Це називається cooling off period
-
І мене. Що може статися в апартменті? Ну невдалі сусіди, ну якась поломка, яку можна поремонтувати, загалом нічого страшного. Що може статися в будинку? Та що завгодно, починаючи від ігуани, що принесе своє потомство в бейсмент і закінчуючи привидами на горищі. Ви колись бачили хоч один фільм, де привид жив би в 2-bedroom condo? А в будинку? Отож
-
Ну це ж готель, це ок) навряд чи хтось виплачує моргідж за готельний номер)
-
Я до жуті боюся жити в будинку. Я жила в місці, в квартирі все життя. Для мене будинок, це де до тебе ось так з вулиці хтось зайти може це кошмар. А ось ці подвали, мені тільки від їх фото страшно стає
-
Я повністю як ви в цьому питанні. Ці люди, які купують будинки хз де в лісі і кажуть, що то затишно, бо нікого немає - поважаю їхню безстрашність, але вони явно недостатньо дивились в дитинстві програм про маніяків і всяких книг, де люди зникали і ставали зомбі)