Українська Манітоба
-
Без, тільки дві форми. Але…коли я приїхала, подавалася на gst I carbon, то мені тоді волонтери на 401 York Ave порадили подати зразу і на малого, попередили що буде відмова, але буде зразу видно, що ви тут з дитиною. Можливо тому, і мені не треба тепер доказувати що дитина в Канаді 18 міс зі мною.
-
Мені подобається але не довго
-
Так, мені б теж, якби на один місяць якби скоротили, то кайф.
-
Нещодавно дивилася серію передач канадських про різні рейтинги міст в 2024. В категорії 10 найкращих міст для життя Вінніпег - на 10 місці 😁 Неочікувано ) Кажуть, що все дешево і культурно 😎 А з того ж циклу серія про кризу бомжів - то Вінніпег лише на 8 місці з 10, Альберта та Британська Колумбія далеко попереду. Так що все порівняно, мені здається.
-
Усі з ким я спілкуюсь люблять канадську зиму і ні за що би не переїхали з Манітоби 🤷♀️ Бачите як все по різному 🙂
-
Ще хотіла поділитися цікавою думкою. То без відношення до попередніх тем для обговорення, але згадалися попередні срачі на ту тему. Я цього літа була в Україні, і першим пунктом відвідин був стоматолог 🥹 Так от, щось балакали на різні теми, в тому числі про стоматологію в Канаді. І я поділилася, що багато хто жаліється на виконання гігієни древніми методами - а саме, шкрябання зубів замість ультразвуку. При цьому зазначила, що сама з тим жодного разу не стикалась. Очікувала, що стоматолог здивується, але отримала не менш неочікувану відповідь. Лікар сказала, що людям, в яких є проблеми з яснами, протипоказана чистка ультразвуком. Це може спричинити багато серйозних проблем. Тому шкрябання якраз показане в цьому випадку , і шкода від нього не до порівняння менша, ніж потенційні проблеми від ультразвуку. І, до речі, це може пояснювати, чому різні люди в одній клініці мають різний досвід. І ще звернула увагу на те, що в Україні багато стоматологів тим нехтує. Отак-от. А стоматолог, між іншим, дуже професійна, сучасна, все за останнім словом техніки.
-
Ні ні ні 🙂 То не для мене. Мінус місяць зими. Плюс місяць літа 😁
-
Можливо хтось стикався з таким, чоловік має бенефіти на дантиста від роботи. Я як його дружина також маю бенефіти від його роботи, чи може він використати мою половину бенефітів на лікування зубів? Бо свою частину від вже використав і нажаль цього недостатньо.
-
Там є максимум прописаний
-
Хм , дуже дивний стоматолог . Тут же нема самого боля за ультразвук . Мені наприклад, ніколи не робили ультразвук до Канади , проблем з яснами нема , але ніколи і не шкрябали. Є така система чистки, називається Aairflow — це метод професійної гігієни, що використовує струмінь води, повітря і порошку для ефективного видалення зубного нальоту та пігментації. безболісність, глибоке очищення і безпека для емалі. На ринку воно з 2000 року , всі чудово їм роблять
-
Можемо обійтися без суджень - дивний чи не дивний. Я поділилася думкою лікаря, ви можете сприймати, як завгодно. Я цим лікарем задоволена на 200 %. Думаю, що є певні нюанси, про які прості смертні просто не чули. А діагностувати собі проблеми чи їхню відсутність через гугл чи ChatGpt ми всі навчені.
-
Єдине, що додам, так, вона говорила про ультразвук разом з Airflow, вони , як правило, доповнюючі. І сказала, що ʼшкрябанняʼ - то окремий офіційний протокол при будь-якому натяку на нюанси з яснами. Але я не наполягаю, ще раз кажу, ділюся просто думкою. Можливо, диванні стоматологи знають більше 😁
-
Ви знаєте дуже схоже на те, що мені зовсім нещодавно тут казав місцевий барбер майже пенсійного віку після того, як я тільки до нього став запис свій ставити бо мені подобається як він робить. Він сказав: Добре я зрозумів і то дійсно проблема, бо всі курси вчать як стригти машинками і майже ніхто з молодших барберів майже ніхто при наймі на роботу не вміє хоч на середньому рівні ножицями працювати. Шеф зобовʼязав його те корегувати, звісно за дулєри, але то вже інша історія. Машинки роблять гарно, але ще деколи у попиті є самі ті справжні майстри справи старої школи. Гадаю те саме і у стоматології - машинки для більшості людей окей і вони спрощують працю і час витрачений на процедуру, але бувають випадки коли допомогти може лишень та стоматологиня з вмінням попередніх поколінь… 😊