Українська Манітоба
-
Грайте ще або дивіться під кришечкою
-
У вас свої ліміти у нього свої. Він свої вичерпав - або за власний кошт або наступного року
-
Це як у мене чистка покривається кожні 6 міс, а от полірування - раз у 8 міс 😁 Хто ж чистку без полірування робить 🤔
-
Для тих хто там шукав роботу чи думав який бізнес відкрити - миття вікон. Моя знайома канадійка кілька днів шукала компанію яка помиє їй вікна в її будинку і вони всі овербукед або зайняті на стільки що навіть слухавку не беруть а голосова пошта забита. На хвилинку, помити вікна в звичайному 1100 площею будинку без складних вікон коштує десь 170-200 баксів, а потребує мінімального обладнання. Беріть собі на думку
-
Йдем мити вікна 🙂 шо там їх мити
-
Та я б не порівнювала, чи краща чи гірша. Просто в мене нема піддавати сумніву професіоналізм тоі української лікарки. Мене іі слова теж здивували, я про це спочатку й написала. Але якщо каже так, значить такі речі мають місце бути. Можливо проблема в тому, що в Канаді не дуже прийнято пояснювати пацієнтам, що й для чого. Але я завжди сама питаю, мені , принаймні, станом на зараз жодного разу не відмовили в поясненні під запит.
-
На годину роботи. 200 баксів 👀
-
А))) окей))
-
Ти уявляєш, скільки вікон в будинку площею 1100 квадратів? Що таке 200 доларів за цю кількість взагалі?
-
І ще для підлітків зараз «сезон» листя гребсти 🙂 Я бачу в нас «на районі» 😁 це дуже популярно. Не знаю скільки платять, бо ми самі своє гребем 😁 Але діти приходять питати чи цікаво нам.
-
Якшо так, дуже добре. Значить мене обманули 🤷♂️
-
Ну перші тижні живуть. 😁а далі..
-
Розмовляла з родичем з України — він впевнений що в Європі українські біженці живуть в спортзалах на 200 ліжок МІСЯЦЯМИ. Він знає, він бачив в телевізорі. І він в таких умовах жити не хоче, краще в своїй квартирі під ракетами. Це справді таке транслює українське телебачення?! Хоча... зрозуміти можна, а то вся Україна розбіжиться