Українська Манітоба
-
Помили вікна нам раз на рік в орендованих апартаментах. Здається, в серпні. Це було безкоштовно. Мили зі шлангу ззовні.
-
Миють перед зимою, і може бути потреба мити всередині і взимку- наприклад після ремонту і тд
-
В залежності, як працюють ваші банефіти конкретно у вашому випадку. Якщо поіменно, то ні. Якщо на сім'ю, то так. Я маю 3к на рік, і неважливо хто і як використає
-
Доброго вечора. Чи може хтось порадити евакуатор з розумними цінами. Машина ні з того ні з сього видала помилку якусь і зупинилася. А з такими пробками взагалі неможливо навіть до сто достягнути. Заздалегідь дякую
-
Я знаю кого по весні кликати у гості 😁🫡
-
www.caasco.com
-
Дякую, що відповіли. Буду шукати що таке САА
-
Треба ще драбину
-
Ви можете приєднатись до CAA прямо зараз online і задзвонити їм, пришлють допомогу
-
Можна ще листя збирати, 85 баксів людино година чарджать і ще й мінімум 200 баксів. Тобто якщо швидше впораються то ціна більше ніж 85 дол за л/г Щодо миття вікон - я хз напевно у кого нові будинки воно має сенс але я винаймаю 2й будинок і в обох вікна брудні або волога зсередени, мити сенсу 0.
-
Всім привіт) Всі кого цікавлять книжки українською , запрошую до нашого Instagram www.instagram.com/bookspace_ukr?igsh=NGZvbndweTdsd2Uy Та Facebook www.facebook.com/groups/1614299385783019 Де представлені книги , які є в наявності , також можливе замовлення книг по вашим запитам) Дякую, за увагу ) Всім гарного дня )
-
Це бред зто буде за листЯ платити двіста кад це нонсенс
-
Так тому шо зазвичай більше ))) 200 це якщо дуже малий двір ітп,
-
Хороша історія про людей що шукають рішення замість сидіти та нарікати apple.news/Apvx3JKuzTEqnBKuWN0ExhQ
-
Якщо у чоловіка HSA (health spending account) то можете. Якщо Comprehensive plan - то ні. Яле якщо у вас розписані послуги окремо (массажист, дантіст), то це comprehensive plan і ви не зможете це зробити.
-
Ну чуваки осідлали біль волкін клінік
-
Так, я це знаю, я там працюю. Тому й відповіла людині, що неправда. У великих магазинах є страхівка, яку вони платять і яка це покриває. А якщо втрат більше, ніж може покрити страхова, тоді це йде вже з профіту магазину.
-
100% неправда. В місцях роздрібної торгівлі НЕ вираховують нестачу з зарплати робітників.
-
В манітобі скаржитися на зиму - один з видів small talk. Мій бойфренд минулої зими був дуже розчарований малою кількістю снігу, бо зміг покататися на своєму snowmobile кажись раз чи два. Але коли снігу багато, то this fu**ing snow! Will it ever stop 😂😂😂 Я точно не знаю нікого, хто хотів би переїхати саме через зиму і, типу, не мав можливості. І сидів би тут і страдав ото.
-
Я знаю, що ви в супермаркеті працюєте, я це запамʼятала )) Просто ще підтвердила зі свого боку також
22 Jan 2023, 08:02
192449/231460
about an hour ago