Українська Манітоба
-
Ні,всього десь родина походу має 170.000 в рік
-
кожний?
-
Я знаю того клерка 🤭😁😂 🤦♀️
-
Я перший рік не розбирала що мені кажуть працівники в супері 😞 і мені було дуже сумно. Рахунок в CIBC відкрила в перший місяць на Ломбард у клерка мабуть з Африки. По 2 рази повторював мені речення
-
+-170.000
-
160-170
-
Ххаа якщо так то да,а от якщо мати іпотеку то це вже +-2500-3000 за скромнесеньку хатинку.
-
більше третини фул тайм працюючих роблять 80+
-
Якщо не мати мортедж, то можна комфортно жити.
-
Хм,статистика каже що середній дохід на родину +-100.000 в рік,і це рахунться дуже не погано.
-
ну тобто 80К на кожного що не є чимось космічним судячи зі статистики
-
В Торонто так і є,тут у вініпезі жити іменно жити то десь від 10.000 в місяць чистими. Всі ці 5-6000 чистими на родини це від зп до зп і не вліво не вправо так би мовити
-
По роботі мав багато клієнтів з GTA. Вони жалілись що починати жити можна тільки коли хаусхолд 250к+
-
Ну мейбі,я зварювальник 30 на годину,дружина в траковій конторі працює 20,брудними маємо 100.000 в рік,чистими 6000 в місяць,якось так.
-
так, per person
-
І це не хаусхолд, а на людину, вірно?
-
не дуже так, бо з тими цифрами має бути десь 6300 як ви кажете чистими, і це без урахування ССВ, карбон таксу+ зменшення податкової бази на 16К бо ви наче ще не купили житло. Після перерахунку то має бути 80 чистими на родину після податків, що не є так вже й погано
-
Африка вона велика. Нігерійці як на мене нормально розмовляють. А ость коли африканські французи, то це вже сложніше
-
У мене на курсах анг був чоловік із Африки, той акцент не розумів ніхто, включаючи вчителя. Він по три рази казав, і ми всім класом пробували зрозуміти (група 7-8 слб). Через кіл Ка тижнів він зрозумів, що глина, і завдання більш робив письмово. Надіюсь, що записався на курс вимови
-
Дешевше родиною поїхати в Домініканську Республіку, або в Мексику в 5 зірковий . З авіа квитками , все включено . Голова не болить що їсти , що піти . Ніж ото поїхати в той ж самий Монреаль та на ніагару . Воно , побачити то треба , звичайно . Якщо є можливість. Але ой как жаба душить . Думай де поїсти, всі ті єірбнб та демедж депозіт 🥲
22 Jan 2023, 08:02
192539/230735
3 minutes ago