Українська Манітоба
-
У мене на курсах анг був чоловік із Африки, той акцент не розумів ніхто, включаючи вчителя. Він по три рази казав, і ми всім класом пробували зрозуміти (група 7-8 слб). Через кіл Ка тижнів він зрозумів, що глина, і завдання більш робив письмово. Надіюсь, що записався на курс вимови
-
Дешевше родиною поїхати в Домініканську Республіку, або в Мексику в 5 зірковий . З авіа квитками , все включено . Голова не болить що їсти , що піти . Ніж ото поїхати в той ж самий Монреаль та на ніагару . Воно , побачити то треба , звичайно . Якщо є можливість. Але ой как жаба душить . Думай де поїсти, всі ті єірбнб та демедж депозіт 🥲
-
-
пффф, аск! пам'ятаю. ледве втрималась не поставити на заставку
-
Яка виросте з часом в ціні…
-
Ну батькам теж не було легко напевне… наші батьки теж мало подорожували спочатку по приїзді в Канаду… але з часом були в пару країнах. Дякуючи їм я зумів більше 22 країн відвідати… все індивідуально
-
Ну , так і треба . Прокинулися о 6:30- піти пожерти . Потім трошки полежати під сонцем , поспати . Кожні 15 хвилин перегортатися , щоб рівненько загар був . Потім обід від душі - і спати десь до 4-5, щоб сонце не таке боляче було. Знову трошки під сонце , і вечеря 🎉
-
Ой, мені таке про Рим розказували. В Італії просто модно бути імпульсивним, тому там багато злочинів
-
Не знаю, чесно кажучи після Вінніпегу хіба що Африка країни латинської Америки небезпечніші