Українська Манітоба
-
Не зупинка, а Luxurious Riverside Studio Apartment😁
-
Це було очікувано, центр вимирає і вони помаленьку пересуваються в «гарні» райони
-
Це дуже складна схема для мене 😢
-
В «Дії» відтепер можна вступити до Армії дронів без ТЦК та проходження ВЛК. Тепер за кілька кліків можна подати заяву, самостійно підтвердити придатність, потім пройти співбесіду та підписати контракт. Зокрема, додано можливість самостійно обрати бажаний БпЛА-підрозділ та спеціальність – від оператора дрона до інженера.
-
«У вас викрали дитину? Не переживайте! От вам $5 млн на нову дитину!»
-
Гарна ініціатива але без кнопки «Terminate contract» проблема не вирішиться 🥲
-
Револют 30.32 перші €1000, далі +1% 30.62 виходило, ліміт на місяць це😳 Коли виводив USDT влітку через гривню USDT-CAD 1.41 виходило в середньому🥰
-
Мені цікаво, для чого людині, яка знаходиться у безпеці в Канаді, постити такі оголошення - ви збираєтеся долучитися до армії і стати оператором безпілотників? Чи закликаєте когось із тут присутніх? Так не треба ніяких Дій - звертайтесь до мене. Мій брат служить на Харківщині, їм потрібні люди. Тільки врахуйте, що мишей у бліндажах багато і прилітають КАБи. У мого брата і побратимів згоріло все обладнання і дві автівки після прильоту, одна родина втратила батька і сина. Хочете долучитися до збору і допомогти хлопцям - можу поширити збір. Тільки оці ваші пости то нідочого.
-
Який курс виходить UAH-CAD після усіх комісій?