Українська Манітоба
-
На McIvor / Henderson перiодично з'являється хлопець, який неадекватний, бігає дорогою, кричить. Не знаю, хто його заспокоює чи забирає, але він неадекватний. Коли востаннє бігала вранці, він був біля Bunns Creek park, я була впевнена, що він мене не наздожене, тим більше зi спущеними штанами🙄, але в парку були мами з дітьми, невже їм не страшно.
-
Ні, це не про веселощі. Деякі люди в чаті серйозно розглядають повернення в Україну, і ця новина може стати вирішальним фактором для них. Це, у свою чергу, допоможе вашому брату, бо всі чудово розуміють, що «відсидітися» в Україні не вийде. Я особисто знаю декількох людей, які б долучилися до війська, якби був визначений термін контракту та можливість його розірвання, а не квиток в один кінець.
-
youtu.be/gTVLhU8cGZk?si=-QclSlAqY4OBPT6n Їжа для роздумів 🙂
-
Можливість роботи! Посада: Персональний помічник Віковий діапазон: 20-75 років Стать: чоловіча та жіноча Освіта: Будь-який рівень Досвід не потрібен (навчання буде надано) Напишіть мені, якщо цікаво!
-
Мене більше збентежило слово 'народив' 😁
-
В не були в Bunn's creek, теж в тому районі
-
В Кілдонан парк краще
-
Та не «без трусів» а просто з приспущеними штанами. ( тут багато так ходить) 😁 Я так прочитав)