Українська Манітоба
-
Ніяк)
-
Я от як один раз побачила, то думала, як ті штани тримаються
-
Доброго дня. Хто робив доставку паспорта через DHL у Торонто і отримав паспорт. Будь ласка, поділіться зразком заяви. По інтернету ходить три варіанти. Не знаю який вірний. Дякую
-
Це поки, не може. Штани впадуть - побіжить швидше
-
Сумнівно, що в Україну. Крім того, ті, хто мають ПР, повернуться з високою ймовірністю. Знаю про такі випадки. Як показує приклад багатьох, приймаючи рішення поїхати з Канади, люди думають про себе. Рішення повернутися до Канади часто зумовлене турботою про майбутнє дітей.
-
Не в Європу, в Україну? Значить імміграція просто не для них.
-
Цікаво Я думав з таким бекграундом оберуть якусь теплу країну Європи
-
Дякую
-
А с ПР скільки можна бути відсутнім?
-
20 сімей? Явно більше Я жив в березні цього року в готелі, то десь з 30 людей лишилась лише моя сімʼя (4 людей) Інша частина всі в Україну (не в Європу) Ну але це ті хто їхали останнім вагоном і +- одразу розраховували вертатись Одні пенсійного віку, жінки з чоловіками в Україні і тд
-
Кому робота? CIBC Branch Assistant. ca.indeed.com/m/viewjob?jk=7bb0680ec4d7c116&from=serp&mclk=shouldAppendMCLKToViewjobNegative&xpse=SoBM67I36N82t3Sg6h0LbzkdCdPP&xfps=f32a7d94-d95a-407e-94a5-743a3fc4cbda&xkcb=SoBZ67M36N83lixOCZ0PbzkdCdPP
-
Після реєстрації, при оформленні замовлення ви зможете вибирати який магазин хочете.
-
Fraser's Grove Park ви цей парк маєте на увазі?