Українська Манітоба
-
Сумнівно, що в Україну. Крім того, ті, хто мають ПР, повернуться з високою ймовірністю. Знаю про такі випадки. Як показує приклад багатьох, приймаючи рішення поїхати з Канади, люди думають про себе. Рішення повернутися до Канади часто зумовлене турботою про майбутнє дітей.
-
Не в Європу, в Україну? Значить імміграція просто не для них.
-
Цікаво Я думав з таким бекграундом оберуть якусь теплу країну Європи
-
Дякую
-
А с ПР скільки можна бути відсутнім?
-
20 сімей? Явно більше Я жив в березні цього року в готелі, то десь з 30 людей лишилась лише моя сімʼя (4 людей) Інша частина всі в Україну (не в Європу) Ну але це ті хто їхали останнім вагоном і +- одразу розраховували вертатись Одні пенсійного віку, жінки з чоловіками в Україні і тд
-
Кому робота? CIBC Branch Assistant. ca.indeed.com/m/viewjob?jk=7bb0680ec4d7c116&from=serp&mclk=shouldAppendMCLKToViewjobNegative&xpse=SoBM67I36N82t3Sg6h0LbzkdCdPP&xfps=f32a7d94-d95a-407e-94a5-743a3fc4cbda&xkcb=SoBZ67M36N83lixOCZ0PbzkdCdPP
-
Після реєстрації, при оформленні замовлення ви зможете вибирати який магазин хочете.
-
Fraser's Grove Park ви цей парк маєте на увазі?
-
Ну це тих, хто мені писав. Для прикладу, у кінці 2023 році одна жінка отримала ПР, разом з дітьми тут була, чоловік в Україні, і через 2 місяці поїхала геть до Вінниці. Тут працювала в Deloitte , аудитором, мала CPA, яке ще в Україні здобула. У Вінницькій області мають фермерське господарство, то досить добре розвиваються зараз.
-
Це якщо був свiй будинок чи квартира в Україні, гарна робота, а якщо тiльки старий будинок батькiв( 130 рокiв будинки - будували ще в кiнцi 19 ст), там нема роботи та в Одеськiй областi постiйно щось пада, та навiть якщо б не падали цi ракети, це вiйна , ракети можуть впасти, же завгодно.
-
Цікаво про виплати поліції від big box retailers. Data obtained by CBC through freedom of information laws show that over the past five years, Real Canadian Superstore, owned by Loblaw, has spent over $12 million on special duty police officers. www.cbc.ca/amp/1.7349223