Українська Манітоба
-
Це не все податок, окрім податку ще є відрахування пенсійні, страховка по безробіттю і т.д от разом може і виходити 25%+
-
Нє, навряд. То чисто для себе, хендмейд хотіли спробувати
-
Але ж колись може вирости в серйозний бізнес?
-
На селф емплойд ви платите податки з того, що заробили, мінусуєте бензин, закупку сировини, аенду приміщення
-
І шо, ти б мене порадила? 🙃
-
Навіть з 15 тис платиться ЕІ та СРР
-
Такого немає. Сплачуєте дохід з будь-якого доходу. Однак, якщо у вас були якісь разові підробітки і немає документального сліду на боці замовника, то яких 100-500 доларів можна ненароком забути 😂
-
Я це якраз дуже розумію. Бо гарну людину знайти часом складніше ніж профессіонала.
-
Ні, штраф від дати, коли ви мали заплатити податок. Просто податкова поки не знала про це
-
Пам'ятаю, була у когось на дні народження. Закордоном. І там одна людина почала розповідати яка у неї гарна робота. Так розповідати, що мені її одразу захотілося взяти на работу! (Але я не HR). Ото була мені наука як себе поводити. А не просто казати "ну що, працюю як і всі, не можу дочекатися кінця неділі, робота як робота, ну таке собі"
-
Заплатив податки- спи спокійно)) так в рекламі по телевізору було?))
-
Вам повернеться багато, якщо мало заробляєте. Є люди, які відразу сплачують 25-30%, а потім після подачі декларації отримують майже все назад.
-
Там вроді штраф коли нарахували а я не сплатив а у мене інша ситуація я не подав , і подав пізніше, і відразу сплатив суму яку подав(нарахувало)
-
Якщо ви не сплатили, то буде штраф в розмірі 1% в місяць
-
То всі податки
-
Це не я 😁 з мене забрали $10000 і повернули $800, про яке майже все мова, я хз
-
Податки будуть рахуватися на 50000 за загальними брекетами
-
Я вже бачила таке. Але не в Україні
-
Консультація бугалтера вісімсят баксів , консультація чату бесплатно але неточно)))
-
Якщо вірно розумію то на ваші 10к 12.75 провінційного плюс 15 федерального тобто 27.75%
22 Jan 2023, 08:02
192886/231097
8 minutes ago