Українська Манітоба
-
В кожного своя мірка що таке погано.
-
1) Ми з чоловіком зайшли два тижні тому з вулиці і спокійно відкрили рахунки у CIBC. 2) От це ще не тестила, це припускаю, але взагалі-то переказ з картки на карту замість свіфту можна і онлайн зробити якимось wise 3) Обмінювали у іншому обміннику - хвилин 5-10 зайняло. І так, чек про походження коштів Вам повинні давати, це нормально. 4) Таке дуже часто буває і в Україні, просто Ви не зтикалися з цим. Коли я була студенткою я працювала більше року у коллцентрі одного з наших банків. Жодного дня не було без звернення, що банкомат наш, або інших банків зжер кошти/карту/щось недовидав/щось недопоклав. 5) Теж бувало у моєму досвіді роботі в Україні, особливо якщо банкомат з можливістю не тільки знімати, а й класти кошти. А ще, доречі, частенько бували компроментації банкоматів з різними шахрайськими накладками і потім зняття чужих коштів зловмисниками, десь раз на два тижні стабільно було
-
Ахааа ото я дала)
-
Будь яка адекватна людина перед початком еміграції в Канаду добре подумає чи краща вона за Європу і чи вартує Канада витрачених зусиль і часу, порівнюючи плюси і мінуси. Тому будь яка адекватна людина буде відкрито обговорювати як плюси, так і мінуси.
-
Комплекс канадського мийника туалетів: Канада на його погляд настільки ідеальна, що він в ній готовий мити унітази, бо іншу роботи без місцевої освіти, і, в 9 з 10 випадків без знання мови, йому ніхто не запропонує. Тому для нього неприпустимо, щоб хтось говорив про мінуси його ідеала.
-
Доброго дня підкажіть де взяти 14 значний код для гідро? В мене вже волосся дибки стоїть, будь ласочка
-
Це правда. В мене ще залишився папір, який видали в поліції Торонто.