Українська Манітоба
-
Я питав на випадок, якщо людина зрозуміла, що Канада — це не її, і більше не хоче претендувати на жодні страхові виплати чи пенсію, а ви мені з пустого в порожнє.
-
Ці вихідні будуть теплі, комфортні 😃
-
Ну я коли після першої роботи отримав ei, допомогу по безробіттю Платив не марно 😂
-
Фізичний - складний, а письмовий ще складніший
-
Цiкаво наскiльки складнi були тести🙄 я не вмiю лазати по канату та не вмiю плавати (боюсь потонути).
-
В мене відрахування кожного пейчеку ~200$ і роботодавець робить х2( DCPP). То це не мої гроші ?🫠🙄
-
До пенсії.
-
Цікаво на скільки часу його хватить
-
Заповнювала щось на роботі про 15 тисяч але ще не дуже вникла) Дякую буду розбиратись)
-
Молодець, такі витримав
-
Є, залежить від доходів, після подачі декларації можуть бути повернення
-
Так. Does DCPP affect RRSP Contribution Room? Yes. The total amount of all contributions to the DCPP will be reported by the Company each year on your T4 slip. This amount is included in determining your 'Pension Adjustment'. The amount that you may contribute to your RRSP in a year is reduced by your Pension Adjustment for the previous calendar year.
-
Ці кошти враховуються в RRSP ліміт ?
-
Ваші, це не те саме що CPP Але на пенсії отримаєте, буває умови що можете зняти раніше але треба бачити
-
Ваші гроші, якщо ви звільнитесь чи вийдете на пенсію. Однак, це є an employer-sponsored registered pension plan. Це не має відношення до Canada Pension Plan (CPP).
-
Ну я так на майбутнє , просто якщо інвестувати в пенсію ,то краще уже через роботодавця ,який робить 100% ніж в акції чи щось інше 👀
-
Я дуже сумніваюсь, що у вас буде переліміт, хіба ви ще персонально відкладаєте у інший РРСП-рахунок. Більше того, якщо переліміт в РРСП стався через внески роботодавця, то штрафу немає. Треба буде якусь там форму заповнити і пояснити, якщо б нарахували штраф за переліміт.
-
Тобто мені потрібно слідкувати за річним лімітом чи моя компанія слідкує якось також ? Сорі за тупі питання Сказали що ці відрахування обовʼязкові після 2 років роботи, їх можна збільшувати ,але не зменшувати.
-
Де ще крім кабеласа можна купити набої ? Щоб і дешевше було і надійно також.
-
Те, що у вас 6.2%, у мене 20.48%, а річний інвестиційний дохід 35.38%.
22 Jan 2023, 08:02
192948/230598
31 minutes ago