Українська Манітоба
-
Ну я так на майбутнє , просто якщо інвестувати в пенсію ,то краще уже через роботодавця ,який робить 100% ніж в акції чи щось інше 👀
-
Я дуже сумніваюсь, що у вас буде переліміт, хіба ви ще персонально відкладаєте у інший РРСП-рахунок. Більше того, якщо переліміт в РРСП стався через внески роботодавця, то штрафу немає. Треба буде якусь там форму заповнити і пояснити, якщо б нарахували штраф за переліміт.
-
Тобто мені потрібно слідкувати за річним лімітом чи моя компанія слідкує якось також ? Сорі за тупі питання Сказали що ці відрахування обовʼязкові після 2 років роботи, їх можна збільшувати ,але не зменшувати.
-
Де ще крім кабеласа можна купити набої ? Щоб і дешевше було і надійно також.
-
Те, що у вас 6.2%, у мене 20.48%, а річний інвестиційний дохід 35.38%.
-
Знайдіть щось типу manage portfolio. Ось у мене у Сanada Life відкритий рахунок, куди роботодавець також робить 100% match. Однак, я ще окремо дивлюсь, куди ті гроші інвестувати.
-
Треба вивчити це питання ,дякую ✌️👍
-
Так, одне іншому не заважає. Ті гроші, які у вас на DSPP рахунку також інвестуються у акції. Ви можете міняти різні фонди
-
Поїде і не буде претендувати. Ця людина і за автострахування всі гроші назад буде вимагати повернути бо більше їздити не буде? У ЕІ та СРР така ж логіка - необхідна оплата тепер, а не бонуси на майбутнє
-
Цікаво, ніколи не бачив там. Хіба окремо їх питати.
-
Також fishing hole
-
Так, однак гляньте, чи ви можете поміняти і чи є у вас доступні фонди, куди можна розподілити інвестиції.
-
В мене пише що інвестується в BLK LP Index 2060 Fund. Я завтра вже з компʼютера буду дивитися ,що там і до чого )
-
Та ніби Canadian Tire можна.
-
І що ще цікаво: було багато негативу і відговорень від ідеї праці в поліції цій людині, але хлопець молодець не слухав різних «експертів».
-
Зазвичай в роботадавця є умови. Напирклад пропрацювати 5 років, щоб забрати його частку.
-
Заплатите тах на момент їх використання.
-
Розкажіть детально про це .тобто для громадянства потрібно 2 роки безперервно бути тут ?
-
Бачив 5. Але це все індивідуально. Треба джоб оффер дивитись.
-
5 років - це дуже довго. Я знаю про 1-2 роки, але більше не чув. Трохи задовго як на мене, щоб прив'язувати так працівників.
22 Jan 2023, 08:02
192963/230334
less than a minute ago