Українська Манітоба
-
Здається квартира в саблет в даунтауні, в новому будинку зі спортзалом. Договір до кінця червня, можна продовжити і далі.Квартира двохкімнатна, все новеньке. Будинок сучасний, комунальні послуги і Інтернет входить в ціну оплата тільки за світло , ціна за місяць 1425$. Розташована квартира дуже зручно, близько до автобусних зупинок, магазини недалеко.
-
Доброго дня. Ми з хлопцем приїждєаємо до Вінніпегу на початку березня. Шукаємо роботу. Я працюю в лісовому господарстві, досвід роботи 12 років в Україні, дуже хочеться працювати в цій сфері далі. Також маю невеликий дрсвід роботи в ландшафтному дизайні. Можливо в когось є якась інформації про роботодавців чи вакансії 🙏. Хлопець автомеханік, автоелектрик з досвідом роботи в Україні та Нідерландах. Англійська в нас на початковому рівні, продовжуємо активно вчити) Будемо вдячні за будьяку інформацію.
-
За що, поясніть мені ідіоту, я можу помилятись, я людина, але я не розумію, вашої позиції
-
Ехх... Івент координатор це я, але англійська ще не вільна (
-
У мене немає слов(с) і не тому, що задавили інтілєктом, а тому що не хочеться тим інтілєктом мірятись, чи то тут, чи в приватних повідомленнях. Як казав Бандера: "не так страшні московські воші,як українські гниди", розуміючи це так, що доки буде ота толеранція, доти отаке все буде твориться. А зі своїми завжди буде час зробити розбір польотів, після війни. А зараз, ворог - то є ворог, чим би він не мастив і не підмащувався
-
Якщо ви думаєте, як отримати статус постійного резидента, і вам хтось сказав: "Відкрий свою компанію і працевлаштуй себе - так ти отримаєш потрібний досвід роботи в Канаді", - ось офіційне тлумачення такої ситуації від IRCC Період self-employment не враховується для, наприклад, Canadian Experience Class Express Entry. Self-employment and work experience gained while you were a full-time student (even if you were on a co-op work term) doesn’t count towards the minimum requirements for this program. Джерело Також IRCC пише дуже чітко, коли пояснює різницю між self-employed та employee. Так от, якщо ви володієте власною компанією і ви працюєте та контролюєте цю компанію (навіть як найманий працівник), ви вважаєтесь self-employed з точки зору IRCC "...individuals who hold substantial ownership and/or exercise management control of a business for which they are also employed are generally considered to be self-employed." Джерело Сподіваємось, ви розібрались у імміграційних програма та вибрати найкращу для вас.
-
Сюди з такими питаннями: t.me/uccmb