Українська Манітоба
-
Пару місяців назад, зайшли в магдональдс і щось там через додаток зі знижками на тицькали замовлень. Принесли нам бургер без мʼяса і дві картоплі фрі з різними посипками, а посипка одна була кориця з цукром. Короче, плакали і сміялись і їли булочку з соусом і капустою (без мʼяса) і картошка з корицею і цукром ))) добре хоч кока-кола з кока-колою була ))) зато дуже дешево все було , десь 10 доларів. Я так і не зрозуміла що за нові смаки до картошки фрі , чи це так сильно натупили ми і та посипка з корицею випадково нам дали, я не хотіла вникати бо було дуже весело )))
-
Доброго ранку Знаю тут є працівники мед сфери що вже реалізували себе в Канаді Підкажіть будь ласка думаю може перекваліфікуватися з медсестри в хрей чи в ультрасаунд Яка ваша думка? Чула що тут в Вінніпезі важко наче знайти працю
-
Winnipeg Police Service - Warrant Arrests & Compliance Checks The West District is geographically the largest police district and covers almost 46% of the City. On October 16, 2024, the West District Community Support Unit along with West District General Patrol members conducted a warrant apprehension initiative. The aim was to enhance community safety and ensure that offenders who are evading their active arrest warrants, or bound by court orders are held to account. As a result of this initiative, 18 adults were arrested with pre-existing warrants, 52 compliance checks were conducted ensuring court orders were being followed such as curfew and address checks. In addition six new offenders were submitted for warrant for failing to comply with court orders. Anyone with information regarding wanted persons can contact Winnipeg Police Service or anonymously at Crime Stoppers 204-786-TIPS or winnipegcrimestoppers.org
-
Де ви таке куштували?)
-
Треба буде спробувати 😄
-
Так я знаю Маю наувазі що по сроках навчання та по оплаті це те саме як нюрсінг Але ж треба визначитись куди краще
-
Шукаємо людей з агрономічною освітою для роботи на фермі в Північному Онтаріо (між містами Emo і Rainy River) Ми пропонуємо: 🌾🚜Роботу на сучасній фермі з конкурентною заробітною платою (обговорюється індивідуально). 🏡Життя в віддаленому, тихому районі природи. 🧑🌾👩🌾Розглядаємо кандидатів з резюме англійською мовою. Будь ласка, надсилайте свої резюме [email protected] і ми зв'яжемося з вами після їх розгляду.
-
Гурмани смакують картоплю фрі із морозивом ріжок…або із санді 😏