Українська Манітоба
-
-
З власного досвіду: краще, ніж власна таблиця в Гугл доках з власноруч придуманими і забитими автоформулами, жоден додаток не працює. Принаймні, я не знайшла)
-
Чоловік працював таксистом Вирішили що вигідніше не працювати таксистом ) Але це наш випадок
-
Там дуже красиво виходить, якщо ще кольори згенерувати власні) Ну і кристально зрозуміло все одразу
-
Є інші застосунки але цей найбільше подобається
-
Так, працює з rbc
-
Ну я ж написала - якщо не їздити на роботу
-
В моєму прорахунку таксі дуже вигідне в порівнянні з власною машиною, якщо не їздиш на роботу - там якщо брати убер по максимуму, все одно навіть на суму автостраховки не наїздиш. Але на убері не сильно наподорожуєшся навколо міста, звісно - це мінус
-
Ну наприклад, якщо людина живе в 10 хвилинах пішки від роботи, то на роботу їй машина не потрібна. Але в усьому іншому людина закрита в своєму районі і будь-який візит навіть в костко - логістична подія) Візити до друзів, лікарів, подивитись місто, якийсь там пікнік - це все треба продумувати і планувати. Я на день подяки була у друзів в Oakbank, буквально 15 хвилин від Вінніпегу, а убера там немає. Ну тобто це кожен раз якийсь челендж
-
Ну у мене поки є убер 🙂 сумарно це зараз вигідніше, враховуючи, скільки разів на місяць він потрібний
-
Візьміть pleasure страховку 🙂
-
Я навіть екзамен вже рік не можу здати, просто тому що не пріорітет)