Українська Манітоба
-
Може, вони чекають паспорт)
-
Продам Зволожувачі повітря Pharata-25 Енергозберігаючий тепловентилятор, електричний керамічний нагрівач - 35 Столик -10 Жіноча куртка Zara -25 Пластикова біла парова праска Tobi Travel Garment Hand Steamer для одягу - 25
-
Pocket guard
-
Може якщо інтроверти працюють з дому то їм все рівно чи +20 з обігрівом в Канаді чи +20 з кондиціонером в Іспанії
-
Є такі, але вони краще в Туреччині куплять оті 7 квартир 😁 дайте намір, будь ласка
-
Бейсмент-студія у суборенду. Пралка, сушарка у квартирі. Окремий вхід. Без тварин. З 1 листопада. Договір до кінця травня. 1285$ все включено. Район Charleswood. Поруч з Assiniboine park. Автобусна зупинка в 7 хв від будинку. Район тихий.
-
Є люди, які люблять Канаду, на відміну від вас.
-
Просто так ділюся). Заходи сонця у Вінніпезі ніколи мені не набридають, я взагалі з першого дня закохалась в це небо прерій. І лише з висоти розумієш, яке місто кольорове в різні пори року. Гарної і затишної всім пʼятниці та вихідних 🤗
-
Хто на хокеї?
-
Я не є професіоналом, щоб курси по інвестиціях робити. А продавати за гроші свій невеликий досвід нема сенсу. Думаю, є ті, хто мають багато більше досвіду та навіть є ліцензованими інвестиційними брокерами.
-
Може, зробіть курси по інвестиціям і нашо вам та робота буде? я б купила, наприклад, не все ж вас в чаті тупими питаннями бомбити
-
Це небезпечно. Недавно в Канаді один вуйко подав до суду на RBC за погану інвестиційну пораду і "inadequate advice" через яку втратив гроші.
-
Добрий вечір, шановна громадо. Подалися в середині серпня 2024 року на новий стаді перміт для сина під університет (бо в нас зараз є стаді перміт, але його ми отримали минулого року, коли син навчався ще в колегіейті). І сьогодні отримали ось такого листа. На скільки я зрозумів, основна мета цього листа - проінформувати про термін дії актуальних біометричних даних. Але мене збив з пантелику один пункт в цьому листі (позначив червоною рискою навпроти нього). Чи не означає цей пункт, що сину потрібно здати ще раз біометричні дані, незважаючи на наявність актуальних валідних біометричних даних? P.S. Наперед вдячний за розтлумачення...
-
А якщо серйозно- єдине серйозне правило що потрібно запамятати- це buy low and sell high. І буде вам добро...
-
Ну так. Якщо і будуть втрати, то тільки репутаційні )))
-
Точно. Таких безкоштовних порад вже є море, хай потім докажуть що гроші витратились саме через вашу;-))
-
💯, ліпше записувати відео - і ділитись досвідом безкоштовно.
-
Якщо це відповідь мені, то я запитував не про ПР, а про стаді перміт... На даний момент в кабінеті IRCC по заявці на отримання стаді перміту підтягнуті актуальні і валідні біометричні дані...
-
Так, небо тут нереальне
-
Так, на ПР треба здавати біометрію.
22 Jan 2023, 08:02
193126/230117
4 minutes ago