Українська Манітоба
-
Тю, та чого? Колись були такі часи коли було майже 1:1;)
-
Ааа ну ок якщо дивитись з цього ракурсу 😁
-
Памʼятаю свій перший хелоуін 👻 🎃 тут в Канаді! Ми з чоловіком такі ходили в захваті від хати до хати, а дитина наша 3 рокі в шоці налякана 🫣😁 Звикнете з часом 🤗 Деякі роблять на подвір’і світлове шоу: під'їжджаєте на машині до хати включаєте вказану радіостанцію і дивитись світло-музичне шоу:) таке собі поєднанання музики та ліхтаріків:)
-
Нагадайте, де були ці професіонали під час кризи 2008 року? Мені вони дуже нагадують автодилерів, є схема - вони працюють, як тільки щось виходить за межі матриці - знизують плечима і «investments are subject to market risk» 🙂 Більшість людей, які мають базові поняття про мікро/макроекономіку та фінанси і мають трохи часу, можуть самостійно успішно інвестувати в long term, IMHO 🙂
-
Вітаємо, Олександр 🐈⬛ Мозарев! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Є одиниці людей які постійно можуть досягати хороших результатів self managing своїх грошей. Я і сама це роблю. Але для цього потрібна велика дисципліна, хороше розуміння як працює ринок, відчуття ризику, і вільний час і тд. Що більшість людей не має, особливо люди які тільки почали з цю цим знайомитись. Тим більше зараз дуже легко піддатись ейфорії бо ситуація на ринку дуже favorable. Тому моє попередження саме для людей для який створюється враження що це легко зробити.
-
Мені подобається, особливо мапа з будиночками де можна поїздити подивитись 😄 Ну і ще можна попридурюватись костюмчки одягнути і цукерки іти збирати 😁 Лякати канадців , посміятися можна добре 🥲
-
Це так, погоджуюсь на 100%. Для тих, хто тільки починає і має дике бажання торгувати, то перше, що вам треба зробити - це чітко визначити депозит для торгівлі і % від депозиту на кожну позицію. Як правило це 1-3% на позицію від депозиту. В такому випадку вам треба буде зробити умовних 30-50-100 невдалих транзакції, щоб спустошити депозит.