Українська Манітоба
-
Скажіть будь ласка, міграційні консультант все ще приймає по п'ятницях ? В Вініпезі.
-
І я ;)
-
@MuzCOb, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Цікавить , готувати буду добре 😄
-
@Pescobin, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Народ комусь приходила повістка в Україні ? Які наслідки якщо я не в Україні ?)
-
x.com/elonmusk/status/1847115389676740899 Як вам така «відсутність» корупції?)
-
@enelpowermanger, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
У Бест Вестерні вже дано немає імміграційного працівника від MPNP
-
Доброго ранку! Я отримала в MPI знак novice driver, але він погано кріпиться і постійно падає. Як його можно зафіксувати? Бо я не дуже досвідчений водій і хочу, щоб всі про це знали🙂
-
Не по темі, лише згадала. Я коли в Україні здала на права багато років тому, тато купим мені наклейку У в трикутнику. То міг бути звичайний учбовий трикутник, якби внизу не писало ще «У значить убійца» 😂
-
Я на скотч ззаду машини всередині клеяв, якщо вікно не надто темне, то має бути видно
-
З цим знаком тільки гірше, кожний придурок на дорозі буде вважати своїм обовʼязком посигналити, підрізати, не пропустити😳 Це звісно не Україна, але таких тут теж вистачає(
-
Може познайомитись хотіли
-
мені вже один раз сигналили, тому я сподіваюсь що знак мені допоможе🙂
-
Замовити начальника 😁
-
Так, хотіли познайомитись з «Убійцей»😁
-
Може ви купили гарний номер? Чи їдете на стандартному? Я хочу собі гарний номер, хай і коштує він десь $100, але я рідко їх бачу в Вінніпезі, переважно у людей стандартні. От би їздити на номері LAPKY або TARANTA
-
Так, звичайний стандартний номер. У мене була лише одна вимога до номеру, щоб не було літери Z, а тоді тільки такі і пропонували в MPI
-
@olga_ddd хоче кікнути @Loherrogers з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 08:02
193512/239997
4 minutes ago