Українська Манітоба
-
Не зрозумів питання 👾
-
Бо я той ще майстер написання/формулювання Я мав на увазі що закластися допомогла кинути палити, а прийняти рішення допоможе? Це так, шуткую
-
Це ж boo at the Zoo 🙂
-
Почитайте трошки про вплив нікотину на організм майбутньої матері, якщо плануєте (будь-коли) дітей. Як руйнуються дрібні судини і через це маля потім не отримує достатньо кисню і їжі, оскільки вся плацента - це дрібні судини (вплив на судини невідворотній, позиція "кину, коли заплануємо" не має сенсу взагалі, там уже пізно будь-що міняти). Плюс токсини з кожної (кожної!) випаленої цигарки розносяться кров'ю по всіх органах і системах, включаючи яйцеклітини (жінки народжуються з готовим комплектом яйцеклітин і все життя носять його в собі, тобто всі майбутні діти УЖЕ в вас і всі токсини, які заходять в організм - нікотин, алкоголь, абсолютно все - бомбить в буквальному сенсі по майбутнім дітям теж). У чоловіків трошки інакше, то їм простіше) Заплануйте почати заново просто років через 30, коли вже точно всі можливі діти покинуть будівлю і заведуть собі свої окремі тіла. Тоді сядете на своєму ранчо на закатному сонці і шмалитимете одну за одною, припалюючи від попередньої)
-
1. Досягаєте менопазного віку після 30+ років паління. 2. Починаєте товстішати. 3. Вирішуєте, шо ну що ж, раз, раз тепер худою бути просто так більше неможливо, починаєте ходити в джим. 4. В джимі починаєте задихатися через 10 хвилин. 5. Розумієте, що тепер вибір - або гарненька і худа, але не палите, або палите, і товста. Обираєте бути гарненькою, кидаєте палити без засобів і книжок, просто cold turkey 6. Профіт.
-
Всім привіт. Хтось стикався з службами які заберають не потрібно речі такі як дивани наприклад? Яка ціна послуг цих комальних служб якщо виставити диван на вулицю ?
-
Не важливо від розміру ?
-
Ок. Дякую вам
-
Не знаю скільки це в см але думаю 1 диван 2 м довжино і 60-70 шириною мали б забрати ?