Українська Манітоба
-
Ну так 5 за пачку але коли рахуєш скільки втратив в місяць/рік Не знаю мене якось привело до тями Ну і ще зуби дуже жовті стали навіть з чистками Але згодна що вагітність допомагає краще всього 😂
-
Ой Василь, мені назвали ціну за страхування і мене це не зупинило від слова зовсім😅😅😅 Просто набридло, хочу повернутись до свого іншого ритму, а не втомлюватись піднімаючись з бетсмента🤣 Пишаюся такими як ти і заздрю білою🌸 в мене так вийшло тільки один раз на довгий проміжок часу, та я плвернулась до цього, коли потреба відпала
-
Як я Вам вдячна за сміх вголос😅😅😅 Який там джим і десять хвилин))) я малого до школи завела і швидким ходом додому до роботи і вже вмираю😂😂😂 Я поки не дуже переживаю за вагу (мабуть даремно)))), а от цукрового діабету боюсь, бо здається після кидання, з шоколаду ніколи не злізу, ні вдень ні вночі, буде єдина радість в житті))))
-
Арсеній Кайсаров найдіть його канал в ютубі,він більше звичайно про алкоголь але є як кинути курити.Мені допомогло,кинув пити.Якщо хочете розібратися що таке залежність і як кинути назавжди і ніколи не почати знову то тоді подивіться його.
-
А я як приїхала в Канаду, просто не купувала сигарети, ні разу. Отак і досі не купую, уже 2 роки і 1 місяць 🙂
-
Тютюнова залежність,алкогольна залежність,азартні ігри та інше це по суті одне і теж для мозку.Насичення ендорфінами і миттєва насолода.Тому якщо знати це то можна і боротися з ним.