Українська Манітоба
-
Мій pixel 7 став підвисати 😢, екран
-
В Нігерії 525 мов. Там дуже мудро зробили англійську офіційну, щоб не було ніяких війн і конфліктів
-
Так Але потрібно бути випускником Щож
-
Google Tensor 😄
-
А от з Танзанії - нема проблем, дуже зрозуміло для мене говорять.
-
Ось я майже 2 роки з ними працюю, така ж сама ситуація)
-
@KrisKris1717, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Привіт. Шукаю людей на саблетв в 1 бедрум з 15 листопада. Адреса 133 Niakwa Road, квартира 310 на 3му поверсі. Ціна 1040 + hydro. Хороша локація, біля будинку є Freshco, Dollarama, Superstore. В будинку доступний undergraud parking - $85 на місяць. On-site laundry, в будинку є спортзал. Затишна квартира, багато місця для стораджу, немає стороннього шуму, тихі сусіди, хороший менеджмент
-
Не впевнений Там де є pharmacy і наявна вакцина мабуть
-
Привіт. Шукаю людей на саблетв в 1 бедрум з 15 листопада. Адреса 133 Niakwa Road, квартира 310 на 3му поверсі. Ціна 1040 + hydro. Хороша локація, біля будинку є Freshco, Dollarama, Superstore. В будинку доступний undergraud parking - $85 на місяць. On-site laundry, в будинку є спортзал. Затишна квартира, багато місця для стораджу, немає стороннього шуму, тихі сусіди, хороший менеджмент
-
Я на роботі краще всього розумію нігерійців, індусів і філіппінців. З канадцями і FN є непорозуміння, треба повторювати і їм і мені
-
Це можна зробити в будь-якому ФрешКо?
-
Вітаємо, П! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дякую за відповідь. Просто, часом з чоловіком дискутуємо який варіант краще fixed or variable))
-
Банк канади знизив ставку до 3.75% stories.td.com/ca/en/article/october-bank-of-canada-rate-announcement-2024
-
А роблять ті вакцини у робочий час чи буває і після 5?
-
Думаю, весь час як відкрита фармація
-
Скажіть будь ласка хто здавав IELTS на папері та на комп'ютері, як краще, плюсы та мінуси. Дякую.
-
Миша, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Прикольно . І що це дасть ? Будуть торги ,ціни виростуть . Будинків більше не стали будувати . 😂
22 Jan 2023, 08:02
194025/230973
about 4 hours ago