Українська Манітоба
-
Можно мені так
-
Ась? Це версія системи? Перевірю
-
Дякую, знаю про це, хочу зрозуміти чому така різниця і чи хтось має якийсь досвід 🙂
-
заміна це робота матеріал і націнка за послуги. Вдвічі менше вони робтникам платити не можуть, без прибутку працювати також. відповідь - далі. Після заміни навіть на щось супердешеве нічого не вилізе моментально. Ревью в більшості випадків за сервіс ставлять ну і якщо є якась мотивація - типу ми тобі дискаунт 20 дол а ви нам ревью напишіть
-
Simplii, Tangerine, Wealthsimple, Neo etc.
-
Вони певно канадці. Що їм ще на пенсії робити… подорожувати, літо в кабіні на озері, вчитись. Хоббі в них таке 🙂
-
Я пам'ятаю, як ми тiльки прилетiли до Вiннiпега, там була стiйка iз соняшниками, з нами п привіталися українською, Вітаємо у Канаді. і я розплакалася, бо це була перша українська мова за декілька років, і після Сербії, де мені обіцяли викрасти сина і відправити його в Косово. Українська діаспора у Канаді надала величезну допомогу. Щира подяка від нашої родини
-
В даному випадку пишуть відгуки за сервіс, перевірено на власному досвіді 🔥
-
Коли зароблю пару мільйончиків до 60 років. То в 60 вийду на пенсію і теж так буду ☺️
-
Розумію ваш скептицизм і все одно не бачу в цьому сенсу, бо заробити гарну репутацію - це роки, а втратити - ну, ви самі все знаєте 🙂
-
Та ну б… мерзотники . 😄