Українська Манітоба
-
Я вже тут купу разів купляв ліки по рецепту все платно. А тільки що подивився в калькуляторі pharmacare то в мене дедактебл буде 8000$,все що зверху то вже будуть покривати вони
-
та ладно, тут 95% групи з вищою освітою і навіть з мовою багато хто працює за менші гроші.
-
Хтось вимірював рівень радону в будинку ? www.cbc.ca/amp/1.7360707
-
А я перший раз чую, що за рецептом ліки безкоштовні) всі 2 рази, що потрібні були ліки за рецептом, я платила, щиро думала, вони безкоштовні тільки в стаціонарі
-
Та краще не знать та щоб не знадобилось
-
Не знала
-
Нє, ну якогось то може і знайдуть, але якого.... Працювати клерком с бакалавром - з тобою щось не так (не знає мови, лінивий тюлень, погана work ethics, etc), бути в процесі СРА без бакалавра неможливо
-
Це тому що вони новоприбулі, без місцевого досвіду, тобто "щось з ними не так" і це їх перший чи другий ворк ікспіріенс Норм клерка за 45К не знайти Я декілька місяців назад ледве аналітика з норм досвідом та мозгом знайшла на 75 в процесі СРА Все було дуже печально на інтерв'ю
-
Ми це робили в школі та в домв
-
Не плюс, перевірено)) Коли ти новоприбулий тебе не візьмуть на хороші профільні посади А для нижчого як клерк, ти оверкваліфайд 😂😂😂😂
-
Ліля, пішла відкрила папку з ліками по рецептам ( я плюшкін все збираю), чоловікові для тиску були безкоштовні, а всі інші платні. Покривалися 80% страховкою, а про ті що писала вище не покривалися і страховкоюю
-
Нічо, МПНП допоможе працювати скільки треба 🤣🤣🤣🤣
-
Тоді він high flight risk, і через півроку-рік потрібно буде нового клерка шукати- це неефективно Людина з магістром довго клерком працювати не буде
-
Робота
-
В мене вже півроку є ідеальний кооп студент за 21 долар за годину, але він unicorn, з дуже дуже розумною головою Я к тому, що він не клерк, але і не бакалавр ще, просто Аспер кооп
-
Та чого, якщо людина нова в Канаді, це навпаки плюс
-
Давайте не забувати, скільки людей працюють на цих роботах за низькі зп тільки заради піару 🤌🏻 тобто це не показник ні людей, ні робіт
-
Каюсь 😁 Я щиро вірила що безкоштовно всі ліки. Особливо життєво необхідні. Виявляється що ні 🤷♀️ Як це працює , не знаю. Бо написала вище, що таблетки при раку - безкоштовно, абсолютно всі. Друге, спитала ще в хлопця, каже що всі ліки які йому коли небуть виписував лікар - ішов в аптеку і отримував безкоштовно. Оно люди пишуть що платять за дещо. Хз тепер як воно працює 😁
-
Вимірювали, в Манітобі багато будинків з радоном
-
Ніколи не пишіть, що ви магістр, якщо шукаєте роботу клерка
22 Jan 2023, 08:02
194168/232120
3 minutes ago