Українська Манітоба
-
Ми це робили в школі та в домв
-
Не плюс, перевірено)) Коли ти новоприбулий тебе не візьмуть на хороші профільні посади А для нижчого як клерк, ти оверкваліфайд 😂😂😂😂
-
Тоді він high flight risk, і через півроку-рік потрібно буде нового клерка шукати- це неефективно Людина з магістром довго клерком працювати не буде
-
В мене вже півроку є ідеальний кооп студент за 21 долар за годину, але він unicorn, з дуже дуже розумною головою Я к тому, що він не клерк, але і не бакалавр ще, просто Аспер кооп
-
Каюсь 😁 Я щиро вірила що безкоштовно всі ліки. Особливо життєво необхідні. Виявляється що ні 🤷♀️ Як це працює , не знаю. Бо написала вище, що таблетки при раку - безкоштовно, абсолютно всі. Друге, спитала ще в хлопця, каже що всі ліки які йому коли небуть виписував лікар - ішов в аптеку і отримував безкоштовно. Оно люди пишуть що платять за дещо. Хз тепер як воно працює 😁
-
Ніколи не пишіть, що ви магістр, якщо шукаєте роботу клерка
-
Я б теж не взяла 😂 Ото мені робити більш нічого ніж інтерв'ю кожного дня проводити, щоб шукати заміну тим, хто звалить при першій ліпшій можливості
-
Я вмовляв взяти касиром з магістром в бух та 17 років експіріенс 😂😂😂😂 Викреслити
-
Пригадала своє перше резюме тут 😁 Магістр банківської справи 😂 Я з ним пішла шукати підробіток у готелі прибирати. Мене не взяли. А подругу, якій я намалювала резюме за 10 хв - одразу прийняли 🤭
-
Тут дорого і довго отримати магістра це точно
-
Соррі, в мене сьогодні ПТСД, допомагала колезі проводити інтерв'ю, ми пейрол менеджера шукаємо Після 5 інтерв'ю в мене трохи дьоргаєься глаз
-
А наприклад, які тупі питання?
-
Я шукав і мити машини і все підряд бо був в відчаї Нікому там не потрібно магістр хоч і не Канади а України