Українська Манітоба
-
Це ви вже тут на позиціях де людей інтервʼюіте?
-
А це на яку?
-
Де ви працюєте? На яку позицію?
-
Вітаємо, П! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Працюю в кав’ярні. Кухарем. Є люди які працюють по 8-9 років тут без змін.. і без планів щось нове вчити/змінювати. Багато дітей працювали/працюють після закінчення школи, також без планів на освітнє майбутнє. Кожному своє певно, не знаю. Як на мене це дивно не прагнути до кращого. Але всі ми різні:)
-
Мене постійно імейлами пушать щоб я зереєструвався як інтервʼюер але я тупо ігнорю. Пішли нахер, гроші вперед. 🤣
-
Ага, я вже тут давно
-
Та чому ж небезпечним?
-
А правда що тут якщо отримати ліцензію реалтора то самому на себе працювати не можна,а лише на компанію на приклад(remax,21 century,royallepage). В мене 2 знайомих отримали ліцензії реалторів і жоден вже більше року не може влаштуватися в компанію бо всі місця зайняті і без знайомств не влізти. Наскільки це правда.
-
Ой, та їм байдуже 😁 Я на цій роботі все одно тільки задля документів.