Українська Манітоба
-
Дуже багато людей у процесі, у результаті більшість отримає кто хотів думаю, хтось швидше, хтось повільніше просто
-
Чому так?
-
Багато з тих хто вже в процесі мають обмежені строки по документах типу паспорта і тд Так що печаль
-
З іншої сторони згадуєш, шо завтра 3 світова ) І вже якось пох на той піар😄
-
Доброго вечора Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Мені не вистачає щоб заплатити водієві аби той довіз до укр волонтерів Я поверну як виберусь. Я буду вам дуже вдячна Вибачте якщо щось. повірте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідністю. Мені дуже соромно перед вами
-
Не фокусується, але торкається
-
Продаю Nissan Xterra 2007 року выпуску. Гарно для зими, можна возити дивани 😄👌
-
Добрий день. В мене проблема з малим. Він почав High school. Від коли почалася школа від тоді лиш жаліється. В класі більша кількість дітей які спілкуються на другій мові. Він їх не розуміє. Вони просто віддаляються. Зовсім ніякого контакту. Він кожного дня не хоче йти до школи. Він кожний день присилає смс, що не хоче там бути ні один день. Ненавидить ту школу. Я вже не знаю що робити. Яку High school порадите в Garden City. Я вже просто сивію.
-
Індуси чи шо? Моїй дочці сподобалась Garden city collegiate, але вони туда зі своєї Middle school ходили шити, готувати та ще щось. Тобто вона там не вчилась постійно, але сподобалось
-
Чи є в сина друзі його віку? В яку школу вони ходять? Можливо відштовхуйтесь від цього.