Українська Манітоба
-
Думаю, що все це дійство пройшло краще для Кремля, ніж нам би хотілося (кончений Гуттереш від конченоі організації під назвою ООН свиню підклав дебелу…), але гірше, ніж хотілося б Кремлю (валюту не впровадили, ні до чого конкретного не домовилися, потренділи та розʼїхалися, ще раз підкресливши що Брікс - це організація-фікція, яка може лише «на показ» типу дулі крутити західному світові, а реально/фактично/практично нічого не може досягти).
-
Знаю пару яка розлучилась Але вони без дітей Шлюб був взятий в Україні
-
Дуже потрібна думка досвідчених інвесторів 🙏🏼 На які параметри компанії треба звернути увагу, щоб розуміти, що найближчими місяцями відбуватиметься з акціями? І на які параметри ринку, що ще важливіше? Стоїть питання, лишати собі раптово скакнувші акції чи скинути, поки є хороша можливість. Я глянула останні новини по компанії і галузі в цілому, але прямого звʼязку такого руху не бачу
-
Зловила їх на початку підйому. Динаміка за рік виглядає так (за 5 років абсолютно така сама, там все 5 років лежало просто). Скачок по суті перший за всі 5 років. Питання, залишити їх і глянути, що буде чи забрати свої $350 і піти звідти (я з цим, в принципі, повністю буду сатісфайд)
-
А правда що тут якщо отримати ліцензію реалтора то самому на себе працювати не можна,а лише на компанію на приклад(remax,21 century,royallepage). В мене 2 знайомих отримали ліцензії реалторів і жоден вже більше року не може влаштуватися в компанію бо всі місця зайняті і без знайомств не влізти. Наскільки це правда.
-
Забирайте і більше не грайте в рулетку 😄 Сьогодні +350, завтра може бути -1000 🙂
-
Передають їм привіт 😂
-
Палатки Природа))) Малим радів Зараз ні, щось не хочу, хоча он знайомі все літо оно на кемпінгах, їм подобається