Українська Манітоба
-
Палатки Природа))) Малим радів Зараз ні, щось не хочу, хоча он знайомі все літо оно на кемпінгах, їм подобається
-
Працюю в ресторанi, звернула увагу, що офiцiанти та взагалi персонал ,не пiдходять до клієнтів індіанців. якщо клієнти індіанці, у них це так, Женя, підійди до них, ти толерантна, дізнайся, що хочуть. Женя, не просто толерантна, а змалку деякi люди вбачають єврейську кров (у мене татова мама, моя бабуся єврейка). і я гостро реагую на расові чи національні моменти.
-
А післязавтра + 3000) я просто хочу знати, які параметри це визначають
-
Дякую, я про таке не знала, але сенс же в тому, що сьогодні може бути -20, а завтра плюс 100. Я просто не розумію, акції 5 років лежали, а зараз такий ультразвук. Не бачу в ринку нічого, що б цьому посприяло
-
Боооже .. бути такого такого не може . Шоб канадці .. таке.. Ужс . Я б сказав навіть , фєйк!
-
На це питання немає правильної відповіді. Якщо коротко - всі, немає магічних параметрів. Можна взяти для прикладу кілька кейсів з Теслою, бо в них це постійні rollercoasters: 1. Випустили «роботизоване» таксі «майбутнього», яке просто зробило коло навколо кількох будинків і інвесторів це не вразило, бо FSD вже давно сам їздить по місту, в чому інновація? Наслідки: Акції впали, інвестори розчаровані. 2. Зроблять репорт про рекордні продажі (financial statements). Наслідки: Інвестори задоволені, акції підуть вверх. 3. ФРС вкотре знинизить облікову ставку. Як правило пряма кореляція : інфляція - рівень безробіття. Наслідки: Ринок наповнюється дешевими грошима, інвестори інвестують в акції, ринок росте. 4. Почнуть виплачувати шалені дивіденди. Наслідок: Попит на акції виросте, що знову ж таки потягне ціну вверх. В довгостроковій перспективі виграють тільки ті, хто інвестує регулярно в long term і не піддається настроям ринку, бо завжди знайдеться той, хто знає більше за Вас.
-
Дякую. Зі знайденою мною інформації, в цій компанії нічого такого не траплялось, вони випустили нові акції на початку жовтня, але нові випуски були і до того, таких стрибків не було. Це холдинг, який робить ікру. Подумаю ще до вечора, що робити) дякую
-
Так вони і раніше випускали, в тому-то і справа