Українська Манітоба
-
Дівчина нехай теж працює. Це Канада.
-
❤️🩹
-
Я не про це,про повертання ніде не вказано на офіційних сторінках,тому і запитую
-
Ні. Є правила яких потрібно дотримуватись. А «по іншому ніяк» це радянський менталітет - «все можна порішати»
-
Всім привіт, а в мене 2 питаннячка: 1) Скільки часу Манітоба Гідро обробляє акаунт після реєстрації? 2) номер лічильника на ньому ж великим шрифтом і починається з літер MH?
-
Добрий вечір. Шукаю підробіток на вечірні зміни або на вихідні. Дякую.
-
Є більше з укр субтитрами
-
Як на мене, то ціна за місяць якщо придбати на ті місяці.
-
Шукайте тут: info.winnipegtransit.com/en/fares/winnpass
-
Трохи є. Але не багато.
-
Я хз(
-
А подаватись повторно має сенс? Або може якщо через тиждень також не буде, поїхати в бібліотеку в центрі та запитати їх за свою справу?
-
Спочатку відповідали в межах від 2 до 7 днів, мені прийшов за 2 дні лист, зараз, так як кожен день все більше і більше претендують на знижку, строки більшають, тому чекайте і чекайте.
-
Підкажіть скільки в середньому іде відповідь від Winnipeg Transit на рахунок winnpass? Я вже більше 2-х тижнів чекаю. Але я так розумію це норм. Хто скільки чекав?
-
Вона може спробувати, але є велика вірогідність, що коли вона повернеться в червні - її розвернуть додому в європу)
-
По іншому ніяк?
-
Прилетіти до Березня 2023 року, отримати перміт і залишитися. Канада не дуже рада бачити перебіжчиків
-
Хто вкурсі а на амазон прайм відео є фільми з укр/рос дубляжем? Подарували підписку, а дивитись без перекладу, коли хочеться відпочити, не хочеться...
-
Як найменше Crawl Space є... Тут не будуть wall on the slab
-
Доброго дня, хтось буде на днях летіти до Вінніпегу з Європи? Дуже дуже потрібно деякі ліки🙏 напишіть в особисті будь ласка🙏
22 Jan 2023, 08:02
19438/230658
less than a minute ago