Українська Манітоба
-
Всім доброго дня🌸 Ситуація з малим в школі. До нього підійшов однокласник і сказав, що він хейт Україну. Він розповів про це вчителю, а та в свою чергу сказала, не нагадувати йому про це і він забуде. Він забуде, що ненавидиьь Україну!!! Я якось по іншому бачу вирішення цього питання, а не давай не будемо нагадувати доброму хлопчику про його ненависть і все само пройде. Він єдиний в класі українець і той ненависник не з параши якщо що. Отже чи є ьут компетентні в цьому люди, щоб порадити, як мені правильно зробити, чи йти мені в фб до мам Манітоби, бо там здається є дівчата, що працюють в школі і знать як це робиться. В минулій школі йому український хлопчик сказав, що тато його не любить і тому він з ним не в Канаді, а залишився в Україні. Тоді це вирішилось дуже швидко, без давай не нагадувати і тд. Щиро дякую за допомогу!
-
Оце тут драми
-
Шановні водії, підкажіть, треба блок хітер екстеншн корд. Вони всі однакові, чи треба якось під марку авто підбирати?
-
І ще питання, якшо блокхітер був від діллера, то чи має бути сам кабель у комплекті, чи тільки розетка?
-
Так, там просто розетка. Дякую)
-
1. Поговоріть з дитиною, поясніть, що бувають люди і діти яким просто в кайф образити, засипати - і це може бути як раз такий випадок. І що слова інших дітей не define, хто є ваш син, він все рівно самий пресамий найкращій, і ото шо інший хлопчик ляпнув - ви це так не залишите. 2. Крок 2 - звертаєтесь до вчителя. Я б це робила письмово, імейлом, бо я люблю мати paper trail. В листі накидайте бла-бла-бла фраз про те, що ви очікуєте supportive environment в школі, і що булінг це не є такий енвайронмент, і ще про травматизм додайте, війна всі діла. Все дуже-дуже ввічливо, але на межі «капець!», якщо я зрозуміло ізлагаю )) 3. Моніторите. Просите сина негайно сказати вам якщо хоч малєйший прояв подібного буде від тієї дитини. 4. Якщо щось подібне трапляється - чудово!!! З відчуттям повного задоволення ескалюйте до директора школи, з кляузою на вчителя «він/вона ніхєра не зробила, або зробила - але нуль результату», знов дуже дуже ввічливо, але канцелярською мовою і sense of urgency
-
Це булінг і все це не потрібно «заминати» - пишете спочатку вчителю а «сс» директору - там все вирішать відразу - говорю вам це з досвіду більше ніж 15 років