Українська Манітоба
-
Було б добре б «такий» протокол мати для усіх працівників любих сфер
-
У сина в школі теж булінг, вчитель тупо ігнорує. Вже говорила з вчителем, але нуль
-
НАЙМ НА НАЙМ!! Тип зайнятості: Повна/Повна зайнятість Посада доступна *АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОМІЧНИК. *ВВЕДЕННЯ ДАНИХ. *ПРЕДСТАВНИК СЛУЖБИ КЛІЄНТІВ. Зарплата: $30/35 на годину/тиждень ($700) Гнучкий графік роботи Вимоги: базові навички друку та вміння слідувати інструкціям Дні: з понеділка по п'ятницю Додаткова компенсація за суботу/неділю Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
Невже 30 ізі в офісі
-
Якщо будете шукати школу, то є гарна українська приватна католицька школа Immaculate Heart of Mary School (IHMS). Правда вона платна, в районі 280 дол/міс. Але якщо є можливість, то я рекомендую. Знаходиться в пеклі Норс Енду, але територія закрита.
-
Я з школою тільки через директорів спілкувався і спілкуюсь Вчитель старається зам'яти, щоб не показати який він поганий вчитель, а директор має вплив на вчителя і не хоче щоб булінг вийшов за межі школи Анна написала чудове керівництво, як потрібно діяти, я б його в прикріпленні додав
-
🗓️ 2.11 (Субота) Halloween Party🎃👻 9:00 pm - 2:00 am 🎃 📍176 Fort St. Pyramid Cabaret 💵 Entry – $15 (Only cash) 💰Bar – 🥃🍺🍹🍷 (Only cash) Line Up 🆙 🎧 9:00-11:00 DJ Artemenko 🎧 11:00-2:00 DJ Noise 🔮 Готові до найстрашнішої ночі року? Прийди у своєму найкреативнішому костюмі і візьми участь у конкурсі на кращий костюм! • 🥇 1 місце – $300 • 🥈 2 місце – $200 • 🥉 3 місце – $100 Ми танцюватимемо під найкращі треки та святкуватимемо Хеллоуін у стилі, який ти не забудеш! Не пропусти найгарячішу і наймоторошнішу вечірку цього сезону. До зустрічі на танцполі🔥❤️
-
В мене син теж в приватну ходить, саме через те що я не хотіла ніякого булінгу, бо бачу що тут цього багато. Правда в нас і інші були причини. Але в багатьох знайомих якось діти в школах у дивні ситуації потрапляють.
-
Булінгу по всьому світі багато… а в Україні це просто жах… з цим потрібно боротись
-
І від дитини та виховання батьків теж. Потрібно це пам’ятати
-
В Україні як і тут все залежить від школи та району. Від контингенту дітей які в ту школу ходять.
-
Тому в Україні він був хоумскулером до 8 класу. І саме тому приватна школа, бо звичайну ми б не витримали😅
-
Ну це як би зрозуміло. Я ж і кажу, від контингенту. Я вчилась а потім працювала у школі де вчились діти лікарів, вчителів і місцевої інтелегенції. То булінгу не було. Ані коли я вчилась, ані коли донька. Від вчительського колективу та адміністрації школи теж багато чого залежить. Але звісно все йде з родини. Я тут коли в автобусах їду і чую яким благим матом українська молодь матюкається і яки паскудні речі кажуть, то блін соромно капець. Але я розумію що то виховання таке, мабуть в родині так дозволяють собі спілкуватись. І звісно воно ж у школі те саме. Ну от тому ми і платимо. Бо в приватну школу трохи інші діти йдуть, і там трохи інші очікування від навчання.
-
Нехай то буде перший і останній раз 🤞