Українська Манітоба
-
Трохи є. Але не багато.
-
Я хз(
-
А подаватись повторно має сенс? Або може якщо через тиждень також не буде, поїхати в бібліотеку в центрі та запитати їх за свою справу?
-
Спочатку відповідали в межах від 2 до 7 днів, мені прийшов за 2 дні лист, зараз, так як кожен день все більше і більше претендують на знижку, строки більшають, тому чекайте і чекайте.
-
Підкажіть скільки в середньому іде відповідь від Winnipeg Transit на рахунок winnpass? Я вже більше 2-х тижнів чекаю. Але я так розумію це норм. Хто скільки чекав?
-
Вона може спробувати, але є велика вірогідність, що коли вона повернеться в червні - її розвернуть додому в європу)
-
По іншому ніяк?
-
Прилетіти до Березня 2023 року, отримати перміт і залишитися. Канада не дуже рада бачити перебіжчиків
-
Хто вкурсі а на амазон прайм відео є фільми з укр/рос дубляжем? Подарували підписку, а дивитись без перекладу, коли хочеться відпочити, не хочеться...
-
Як найменше Crawl Space є... Тут не будуть wall on the slab
-
Доброго дня, хтось буде на днях летіти до Вінніпегу з Європи? Дуже дуже потрібно деякі ліки🙏 напишіть в особисті будь ласка🙏
-
Будь ласка, всі запитання про оформлення CUAET в інший чат! t.me/uccmb
-
Якщо дуже стисло, то це такий рахунок для зберігання грошей, де гроші лежать, і ви їх туди додаєте поступово,, і якщо ці гроші заробляють якісь відсотки/дивіденти (зазвичай гроші на saving account-ах завжди заробляють відсотки, але які саме - залежить від того, як саме ви гроші інвестуєте), то ці відсотки/дивіденти не будуть оподатковані взагалі. Якщо треба детально, то в Гуглі все розказано «від» та «до», або може у когось є час та натхнення розжувати тут в чаті (у мене нема).
-
Якщо запросять. Можуть і не заритувати, а прийняти так
-
Доброго дня! Підскажіть хто знає що таке tax free savings account і з чим його їдять ? 😀 буду вдячний :)
-
Ні, ще не отримала, додавала без перекладу, а зараз я так розумію потрібно буде довідправити і переклад. Дякую
-
Так, адже вам його буде потрібно додати до подачі заявки на візу дитині. Чи ви вже отртмали її без?
-
дякую😊
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, хто займався тимчасовою фінансовою допомогою (TAP). Я так розумію , то допомога від провінції чи що?
-
Дякую, і останнє питання, якщо з позбавленням батьківських прав зрозуміло, то чи доцільно буде переводити ще і рішення суду про розлучення?
22 Jan 2023, 08:02
19447/230858
about a minute ago