Українська Манітоба
-
Доброго вечора, якщо викликаєш 911 швидку допомогу чи завжди треба платити за цей виклик? Дякую.
-
legacy.winnipeg.ca/fps/billing/Ambulance%20Service%20Rates.pdf
-
Дякую
-
Ambulance 🚑 завжди платна послуга, може частково покриватися вашими бенефітами
-
Так, дякую. Це було вiрне рiшення- змiнити школу.
-
У мене молодший так з кимось побився з задиракою, за довгого язика і за те що ображав наших
-
Нашого сина також ображали діти-українці(((
-
Переважно словесно ображають діти-українці, вчитель каже, що не розуміє української мови, але коли вони зачіпають місцевих дітей, то за них заступаються.
-
Пішов у Junior High в іншому районі, поки ще не зрозуміло, як йому там
-
Маю такого ж брата :)
-
У мого сина підвищене почуття справедливості. Він має кілька друзів, але у школі не все так як хочеться. Наприклад, він грав з дітьми у сокер (футбол) і не нароком вдарив в ногу (легенько). То йому кілька днів забороняли виходити на вулицю, бо та дитина (місцева) сказала, що мій син навмисно його вдарив. Таких прикладів багато
-
Мали +- те ж саме в Україні... І то була одна з найкращих шкіл у місті... гімназія. Задирака був родичем якогось депутата :\
-
Дякую ☺️
-
Цікаво чи взагалі можна таке робити. Не її діло, якою хто мовою спілкується
-
Але в цілому ситуація набагато краща ніж в українській школі. В Україні мого племінника (дуже спокійна дитина, шість років) зловило троє хлопчиків в туалеті. Двоє тримало, а третій душив за шию. Вчитель зробила вигляд, що все в порядку. Директор ніби не знала.
-
Син ходить в 1 клас. І сказав, що вчителька просить не говорити рідною мовою. Бо вони можуть говорити якісь погані слова про інших. Що буде добре, якби ви всі спілкувались друг з другом англійською.
-
250$ Тому якщо не надто срочно краще самому на таксі/машині і тд
-
Потім не буде жодної довіри взагалі. Буде "Як у тебе справи, як в школі?" "Добре."
-
До вас приходить ваша дитина, розказує ситуацію і ви їй "не все так однозначно" ?
-
Це сумно… але потрібно взнати усі сторони перед тим як робити висновки.
22 Jan 2023, 08:02
194481/239997
4 minutes ago