Українська Манітоба
-
Переважно словесно ображають діти-українці, вчитель каже, що не розуміє української мови, але коли вони зачіпають місцевих дітей, то за них заступаються.
-
У мого сина підвищене почуття справедливості. Він має кілька друзів, але у школі не все так як хочеться. Наприклад, він грав з дітьми у сокер (футбол) і не нароком вдарив в ногу (легенько). То йому кілька днів забороняли виходити на вулицю, бо та дитина (місцева) сказала, що мій син навмисно його вдарив. Таких прикладів багато
-
Але в цілому ситуація набагато краща ніж в українській школі. В Україні мого племінника (дуже спокійна дитина, шість років) зловило троє хлопчиків в туалеті. Двоє тримало, а третій душив за шию. Вчитель зробила вигляд, що все в порядку. Директор ніби не знала.
-
Син ходить в 1 клас. І сказав, що вчителька просить не говорити рідною мовою. Бо вони можуть говорити якісь погані слова про інших. Що буде добре, якби ви всі спілкувались друг з другом англійською.
-
Це сумно… але потрібно взнати усі сторони перед тим як робити висновки.
-
Пфф, свого часу вчилася в старших класах в одному з кращих приватних лицеїв країни, де вступний іспит був ніхєра собі, то там вчилася наче інтелігенція, але булінг і підстави однолітків чисто для фану були на рівні якогось імператорського палацу. Я коли в звичайну школу на околиці міста в 11 класі перейшла аж булки розслабила бо інтриг таких кручених і близько не було, хуліганів можна було просто матом обкласти і це працювало. Так шо це не від соціального класу залежить.
-
Теж пристойна школа. Не знаю чим би все закінчилося, але в туалет зайшла прибиральниця і тому все обійшлося переляком
-
У всьому винні депутати 😂
-
Це знову вертаємося до фрази: «моя дитина золота і ніколи б цього не зробила». Ще раз: потрібно розбирати кожну ситуацію окрему а не узагальнювати цілу школу чи клас.