Українська Манітоба
-
Це знову вертаємося до фрази: «моя дитина золота і ніколи б цього не зробила». Ще раз: потрібно розбирати кожну ситуацію окрему а не узагальнювати цілу школу чи клас.
-
Це база. Не уявляю, як батьки кажуть, що давай спочатку розберемось хто з вас винний, а тоді скажемо чи будемо тебе захищати
-
У кожного своя правда та віра :))
-
Правильно 😁 Моя мама мене била віником, винна я чи ні 😂 Треба було робити так, щоб не скаржились 😁
-
Гаряча дискусія Не спеціаліст Скажу від дитини в кого батьки були "а давай розберемося, ти впевнений що саме так?". Це не допомагало, виникало бажання не підходити взагалі 🤷, особливо в дитинстві. Хоча Іван мабуть про іншу крайність.... От і все Так, на добраніч, завтра вже п'ятниця, нарешті
-
Розумію Вас. Але напевно Ви читали вище про ситуацію в школі з моїм племінником. Дитина шість років, двоє однокласників тримало, а третій душив. Винен мій племінник? Навіть, якщо щось не поділили, то це не привід душити
-
Я теж так думаю 🙂 В 90х батьки думали як на їду заробити, бо татові вчительську зарплату сервізами і водкою платили. А тут ще і вчителька - ваша Ліля дітей обіжає 😁
-
100%
-
І мене били. І ставили на гречку в куток, до цих пір пам'ятаю