Українська Манітоба
-
Доброго вечора, чи є у когось практика попадання в ДТП, скільки часу вашу заявку та справу разглядало MPI та виносило вердикт, будуть ли машину ремонтувати чи якщо там нема чого ремонтувати компенсувати? Чи треба сплачувати за буксировку та находження авто на стоянці MPI після ДТП?
-
Дивлячись на фото це як butter tart тільки великий 🤤
-
@invisible_or як у воду дивився з новим звітом про рекордні продажі у Тесла 😄
-
У мене процес зайняв близько трьох місяців, в результаті машину списали. Нічого не платив ані за товінг, ані за стоянку. Вам надішлють емейл або зателефонують з результатами оцінки і скажуть суму яку вам виплатять, якщо машина списана.
-
Скільки коштує такий шот?
-
Можна будь ласка деталі де це зробити
-
В будь-якій аптеці типу Rexall, Shoppers та інших при супермаркетах повинно бути. Правда, мабуть, спочатку треба уточнити в них на місці чи вони роблять, і які саме вакцини доступні на даний момент.
-
Ходив сьогодні ввечері. Підійшов на Customer service, показав чек, сказав оцей пункт ми не купували. Вони відповіли: окей, чи все інше окей? Відповів: тільки цей не окей. Гроші відразу повернули. Навіть не очікував такого, жодного запитання - супер сервіс. Суперстор на Ріджент. Дякую за пораду таки зайти до них.
-
Вітаємо, VINTIQUE TORONTO! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
От не знаю 🤷🏻♀️ можливо я не слідкую за кримінальним життям нашого містечка Брендон, але мені здається що нема тут такого: мачете, страх ходити по даунтауну (впевнена і тут є приступність, наркотики, і т.п., можливо не в таких маштабах як Віні?) Я хожу, їзжу, роблю в даунтауні, кожен день останні 10 років…чи я того не бачу чи то слава Богу нічого не трапилось поганого поки що зі мною, idk 🤷🏻♀️ Можливо мені так здається але в Брендоні даунтауна та і в цілому напевно такі безпечніше ніж в Вінніпезі?…мені важко порівняти бо я не жила в Вінні, а тут як почитаю новини в групі про Віні аж моторошно стає 😖 Короче як що вам надоїло, страшно жити в великому місті, ласкаво просимо до Брендона 🤗