Українська Манітоба
-
Я так роблю Для цього автобуси і є Саме для цього проплатив інет 😁
-
-
Ви бачили серіал Shameless? Бідна сім"я білих з Чікаго, батько - алкоголік, мати десь повіялась світом, а діти самі по собі живуть. То вкрадуть щось, то десь вв"яжуться у кримінал та наркоту. Діти без будь-якого батьківського виховання, любові та турботи. Живуть одним днем... Життя дає їм багато шансів, як вигребти з тієї ями, але тільки одиниці ці шанси використовують після того, як добряче попеклись і просто забили на десятки інших можливостей. Підліток, який в школі добре вчиться і вступив до коледжу, став алкоголіком. Інші мали купу шансів і майже всі їх просто спустили... Оточення та середовище впливає на стиль життя... Якщо покоління жили у бідності, алкоголізмі, наркотиках, то сподіватись, що їхні діти будуть інші - це наївно. Це не вирішується простим "йди - працюй" чи "посадити всіх..."
-
-
Навіть молодша яка подавала надії 🤷 Класний серіал для вивчення
-
Ну от я з тезою про покоління в бідності і наступні будуть також - не згоден. Зазвичай це мотивація зробити краще ніж було. Це от чому імміграція наприклад успішна у багатьох - люди прагнуть зробити ге так як було. Але от цінності які закладені - то так, вони з середовища.
-
Я вважаю у данному випадку просто разгрузили систему, тут питаннч не к тому що люди вирішали. Ось вам приклад БК декремінолізували вживвні тяжких наркотиків, до чого це призвело. Як вам тема сходити в ресторан із сім'єю і розповісти дочці навіщо дядя ширяє собі по венці ридину
-
Складне становище це одна справа, а те що більшість вважає що Канадці повинні їм платити гроші поки вони нічого не роблять це інше. Ви спілкувалися з цими людьми на main street? Вони поговорити не проти, часто навіть самі лізуть спілкуватися. Стільки цікавого розповісти можуть, багато з принципу не хочу бути часткою суспільства, бо сотні років не давали жити ці європейці нормально, а тут ще від них хочуть податки та щоб працювали за те що хтось на їх землю приїхав. Тут треба не закривати очі на проблему та злочини, а вливати величезні гроші на вирішення цієї проблеми. Але ні, нащо воно треба, нехай ще більше підростуть вбивства та бізнес звалить з Манітоби, головне ми напишемо що ці землі належать корінним народам на сайтиках, оце точно усе вирішить🥰
-
Інша справа що до корінного населення судова система мʼякіша ніж до інших народовостей. Як це назвати як не расизмом? Покарання повинні бути для всіх однакові. Тому можливо стільки злочинів саме від корінного населення, бо вони знають що їх не посадять на пів життя…
-
Вони не є неправі. Уряд Канади підписав договори з народами - і відразу став порушувати ці договори. Я вже не кажу про те, що оплата за користування землями корінних народів ніколи не індексувалась за останні 150 років. Більше того, розподіл грошей на кожен корінний народ відбувається федеральним урядом на свій розсуд. Уявіть собі, що ви не можете користуватись грошима, які лежать у вас на рахунку в банку, поки вам не одобрить хтось з уряду. Це юридична та економічна складова. Додайте сюди ще школи-інтернати, масову дискримінацію - і картинка доповниться. Простим вливанням грошей нічого не вирішити. Це вже було і триває далі.