Українська Манітоба
-
Дім дали, машину дали, грошей на cabin біля озера дали, а потім я прокинувся🤣
-
О так, багато хто вважає, що новоприбулим (не тільки українцям) уряд все дає безкоштовно, сама в шоці була.
-
Абсолютно не вловив в чому аналогія. І для чого сюди постійно підтягувати «а вот в Україні…» ? Ми ж не про Україну зараз говорили.
-
У фрешко на сардженті без запису
-
Кажуть, що новоприбулим українцям виплачують 3 тис щомісяця, а роботодавці отримують 50% компенсації від зарплати, яку вони виплачують українцям, - і саме тому наймають на роботу тільки українців. Це те, що кажуть та пишуть багато людей у соціальних мережах. Однак, це не стає правдою тільки через те, що вигадку перепостили чи повторили хай і тисяча людей.
-
Цікаво куди та кому подати жалобу, на те що в багатьох українців забрали не телевізор/телефон, а житло від 2014 року…за 2022 взагалі мовчу… Це я без сарказму…😞 От в такому світі ми зараз живемо :(
-
Так тут і нетреба нічого улавлювати це вцілому про світ в якому ми живемо…так і написала. Нетреба проводити аналогії…
-
Ну те що точно є так те що працю переважно дають корінним якщо є вибір Так і написано в багатьох вакансіях Те що медицина в них розширеного плану (в мене коворкер з діабетом так через те що вона має коріння медикаменти безкоштовно) Те що для них є багато спец грантів на навчання (також на офіц сайтах закладів) Багато дуже а може і майже все можна де ходити безкоштовно типу музеїв зоопарків і тд (також на сайті)
-
Всім привіт! Нагадуємо, що сьогодні останній день реєстрації на автоквест 😱 Тож заправляйте машини, готуйте костюми і чекаємо на вас вже в цю неділю о 15:00 на старті Також, нагадуємо, що у всіх учасників буде можливість виграти чудові призи 🥇🥈🥉 А це безкоштовні квитки для всієї команди на найвишуканішу вечірку осені - Gatsby party🥂(2.10) Оригінальний солодко-алкогольний набір, від якого були в захваті учасники минулого квесту🤩 Сертифікат на pumpkin spice в Starbucks ☕️ для всієї команди Ексклюзивна декорована handmade чашка переможцю конкурсу костюмів 👻 А також індивідуальний сертифікат на 100$ в HomeSense, виграти який зможе будь-який учасник автоквесту, незалежно від результатів 🎉 Тож для тих, хто ще думав, є остання нагода долучитися✍️ Та найголовніше, це крута можливість: - відсвяткувати Halloween в компанії чудових людей ❤️ - дізнатись, що ви з друзями крута команда,🍎 -познайомитись з форматом автоквесту (наступний буде не раніше весни) 🚘 та відчути смак перемоги ✨
-
Гадаю це треба жити в даун щоб з цим стикнутися
-
Та наче ні Я навіть бокси з донейшеном бачила на це З приводу цього навіть бачили що щось хочуть запровадити щоб було так Але може і так Та коли такого не було то вона цю можливість отримала лише через те що корінна Буквально недавно дискутували з нею і вона каже що їй дуже пощастило Це ще майте наувазі що вона рн Тобто її бенефіти це не перекривали
-
Да 99.9% норм чувачки, усі ввічливі, якщо монетку даєш на 10 поколінь вперед щастя та здоровʼя побажають) Проблема у тому, що 1-2 шизанутих може бути з ножем та агресивних, а відрізнити один тип від іншого це вже треба бути прям місцевим вінніпежцем, приходить з роками😀
-
Я ж про те саме, що залежить від напрямку, а почитавши цей чат можна подумати, що так всюди.
-
Я не знаю як в комʼюніті, але в будинках пристарілих інсулін покриває Манітоба хелс всім без виключення. А так в комюніті має покривати точно бенефіти якщо вони є…
-
В суперсторі? 😁