Українська Манітоба
-
Я ж про те саме, що залежить від напрямку, а почитавши цей чат можна подумати, що так всюди.
-
Я не знаю як в комʼюніті, але в будинках пристарілих інсулін покриває Манітоба хелс всім без виключення. А так в комюніті має покривати точно бенефіти якщо вони є…
-
В суперсторі? 😁
-
Їсть apple fritters
-
Які? Чим занятий Бетман Вінніпегу? 😁
-
Часто сюрприз Досі пам'ятаю як ледь не отримав лише за те що випадково трохи зачепив плечем 😢
-
Hot chocolate
-
Ще напевно і кавою запиває з Tim’s? От і розрядили обстановку 🤗
-
Ні))))
-
У мене колега виросла в маленькому селі, навіть не селі, а типу фермі. Не далеко від них була резервація. То дорослі навчили і в школі і вдома - ні в якому разі не їхати через резервацію. Не говорити до них. Так дорослі самі навчили дітей, що індіани погані… Але там теж є діти, і ці діти з резервації змалечку розуміли, що з ними щось не те, до них не говорять діти з сусідніх ферм. Сумно все це.
-
Please do not engage😁
-
Вдома вбивст та пограбувань не менше було просто про них не знали 😁 а тут полiцiя розповiла. Тут набагато бiльше дрiбних крадiжок Але важкий кримiнал на тому ж рiвнi
-
Підкажіть будь ласка нотаріуса для завірення двох документів можливо він не безплатний можливо за гроші.
-
Про це в чатах не пишуть. Виходить, що краще
-
А у Каракасі (столиці Венесуели) хіба менше вбивств?