Українська Манітоба
-
Підкажіть будь ласка нотаріуса для завірення двох документів можливо він не безплатний можливо за гроші.
-
Про це в чатах не пишуть. Виходить, що краще
-
А у Каракасі (столиці Венесуели) хіба менше вбивств?
-
Гадаю, що невігластво з обох сторін , що індіанців, що таких батьків спричиняє ще більший розрив між культурами. Дозволь собі бути собою, дозволь іншим - бути іншими. Якщо жити як тварина , не розуміючи своєї культури і культурного статку, то як я зрозумію культуру інших? Я ж буду просто вірити в забобони «бо баба так сказала» «бо ще мій дід казав що вони погані». Давайте хочаб ми будемо памʼятати про свою культуру і цінності які ми несемо і будемо обережні щодо потенційних небезпек, але будемо адекватними до інших культур. Бо так читаєш, і просто думаєш: не дай Боже, щоб ми і наші покоління казали таке своїм дітям, хоч і з «благими» намірами щоб уберегти від небезпеки, але в стратегічному плані руїнили би уявлення о світі
-
Давно не чув, так
-
А можна не треба 😢
-
Дозволити вільний обіг вогнепальної зброї, як в США😄🔥 буде жорстко спочатку, але в перспективі суттєво кількість злочинів зменшиться
-
Зииииссс
-
Я завжди нападаю на Giant Tiger) Перевірте, може сподобається
-
Тоді надати спрощену можливість іммігрувати до Канади людям, особливо чоловікам з Афганістану, Іраку, Сирії та Лівії, які не з самих спокійних і смиренних. Так, це ніяк не вплине на рівень злочинності, але зробить життя цих місцевих злочинців набагато важчим. Будуть там між собою вирішувати справу. Буде чим зайнятись, а не чіплятися до нас, українців.