Українська Манітоба
-
Ну коли жив там, то так
-
я зазвичай в бiблiотецi на Хендерсон беру книжки🍀
-
Проте із гомогенізованим молоком (якщо таке взяти) треба буде постаратися 🙄
-
В Україні таке враження що 73%
-
Місцеві шанхайці ще говорять на своїй говірці, а не на мандарині. І можуть не відповідати, якшо на мандарині звертатись 😂
-
Процес, який завжди робила моя бабуся у селі - у скляній банці молоко повинно скиснути. Потім банки ставлять і велику ємність з водою і тримають на маленькому вогні, підігрівають, щоб утворився згусток з усього того скислого і виділилася сироватка. Потім зливають на марлю і або під прес, або підвішують, щоб вся сироватка відійшла. Йогурт не скисає добре молоко, треба додавати або кефір, або спеціальні бактерії закваски і підігрівати. Магазинне молоко - пастеризоване, його можна закислити лимоном чи кефіром і теплому стані, але сиру буде небагато, і такого згустку не буде як щ домашнього, бо молоко пройшло багато стадій обробки.
-
А як називається виробник, ви може пам'ятаєте?
-
На жаль, ні, буду в Safeway, подивлюсь. В Safeway рікотти всього 2-3 види і цей завжди є
-
Можливо, але у моєму випадку це мені самі китайці і пояснили, що людина просто елементарно не вміла читати;-( чомусь мене це надзвичайно вразило
-
Питання в мене оператор Fido - чи можно дзвонити в Україну та скільки це коштує чи потрібно додатково поповнювати баланс чи потім буде у рахунку?
-
Вийшла райська насолода?)🌚
-
Уууууу 🥥
-
Я робив з кокосовим 😂головне - Віра 🌚🌚😁
-
Краще або онлайн якось дзвонити Або в тех підтримці поговорити щоб дали якийсь тариф з дзвінками в Україну
-
Потім буде в рахунку і коштує дуже багато Батьки дзвонили буквально раз То рахунок стає на 50-100$ більше в них роджерс і фідо
-
Там з літру «молока» вийшло ложки 5 того кефіру 😁але було прикольно
-
Дуже цікавий досвід . Як він тоді на права здав , та подався на роботу , якщо не вміє читати 🌚 Як потім доїхали все ж таки?
-
Хочаб їстівне?🌚
-
А ось це друге питання, якою IP телефоном сервісом хто користувався, вайбер - пише Україна 18 центів по Україні та 29.5 центів мобільні України. Може є ще якісь цікаві сервіси
-
Щось та вийшло 😂
22 Jan 2023, 08:02
195191/230458
26 minutes ago