Українська Манітоба
-
Процес, який завжди робила моя бабуся у селі - у скляній банці молоко повинно скиснути. Потім банки ставлять і велику ємність з водою і тримають на маленькому вогні, підігрівають, щоб утворився згусток з усього того скислого і виділилася сироватка. Потім зливають на марлю і або під прес, або підвішують, щоб вся сироватка відійшла. Йогурт не скисає добре молоко, треба додавати або кефір, або спеціальні бактерії закваски і підігрівати. Магазинне молоко - пастеризоване, його можна закислити лимоном чи кефіром і теплому стані, але сиру буде небагато, і такого згустку не буде як щ домашнього, бо молоко пройшло багато стадій обробки.
-
На жаль, ні, буду в Safeway, подивлюсь. В Safeway рікотти всього 2-3 види і цей завжди є
-
Вийшла райська насолода?)🌚
-
Уууууу 🥥
-
Хочаб їстівне?🌚
-
Тобіш на один бутерброд із чаєм Ага
-
я сир не робив а йогурти іноді роблю. Берете молоко, доводите до кипіння, охолоджуєте до 30 радусів десь, додаєте йогурт або сметану грамів 100 (доречі активія і данон гірше всього працюють) ставити в інтсант пот шоб воно ніч тримало теплим в вранці у вас літр йогурту. Ну а звідти вже мабуть можна і до сиру дойти