Українська Манітоба
-
Щось та вийшло 😂
-
Ну я маю на увазі саме ті номера які не мають вайбера це не тільки мобільні а міські номери
-
Не до кінця зрозумів Хіба по вайберу не безкоштовно для користувачів вайбер А платно для тих хто не користується вайбером
-
Тобіш на один бутерброд із чаєм Ага
-
Кому робота? Ось у Canada Life шукають Senior Business Analyst jobs.canadalife.com/job/Winnipeg-Senior-Business-Analyst-MB/1135177601/
-
я сир не робив а йогурти іноді роблю. Берете молоко, доводите до кипіння, охолоджуєте до 30 радусів десь, додаєте йогурт або сметану грамів 100 (доречі активія і данон гірше всього працюють) ставити в інтсант пот шоб воно ніч тримало теплим в вранці у вас літр йогурту. Ну а звідти вже мабуть можна і до сиру дойти
-
Всім добрий вечір🌗Десь читала , що на новонароджену при подачі на паспорт якісь організації можуть бути Гаранторами. Не можу знайти. Підкажіть будь ласка хто знає. Як бути? Де брати гаранторів?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-passports/travel-documents-references-guarantors.html
-
Пошукайте інфу, не буду брехати, бо тільки бачив у чаті повз, що через нотаріуса можна друзів України
-
Все працює і люди подають заявки на паспорт із вказаними знайомими із України
-
Офіційне читали, знайомі пішли і все одно один пункт якщо нема гарантора, не працює. А де новоприбулим таке взяти? Хто проходив шлях?
-
Є українські сервіси ip телефонії від lifecell та від Інтертелеком- Bip та itphone відповідно.
-
Вся інформація вказана за посиланням що я вище скинула. Там треба заповнити іншу форму і завірити її
-
Скільки коштує gap insurance від mpi на рік на нове авто за 35к? Є десь калькулятор чи буклет з цінами? Це ж дешевше ніж у дилера брати?
-
apps.mpi.mb.ca/irc/intro_2.asp
-
В них же є калькулятор. Оберіть new vehicle protection там де дискаунти, тип покриття тощо. Там щось дол 150 мабуть
-
Перевірте скільки зараз хоче Skype. Я через нього колись звонила в Україну на мобільний
-
Так є калькулятор. Але то на звичайну страховку. Я питаю за gap insurance на авто яке взяте кредит. Десь на реддіті знайшов, що від mpi дешевше ніж у дилера. Хотів знайти конкретні цифри
-
В тому калькуляторі задайте всі параметри вашого авто і на останній сторінці будуть ще опції типу дисконту, відповідальності дедактбл і New Vehicle Protection
-
Ох, побачив. Дякую. New vehicle protection - це і є gap insurance, вірно розумію?
22 Jan 2023, 08:02
195210/229903
about 3 hours ago