Українська Манітоба
-
Зайшла в Борровел глянути свій рейтинг, а там сюрприз. Які в кого ідеї: сімплі знизив рейтинг на 20 одиниць, але я навіть кредитної лінії в них не маю. Ще влітку аплаялась на кредитку, прийшла відмова, але рейтинг так не страждав, як зараз. Що ще може бути? В когось було таке?
-
Жарт про хто танк вкрав умісний ?🥹🥹🥹
-
В мене було після Simplii. Відкрила рахунок в них. Рейтинг впав на 12 поінтів. А через місяць чи більше піднявся на 24.
-
Та сама херня
-
Різні бюро, в мене різниця ще більше лол. І головне, в transunion рейтинг росте безперервно, а в equifax стабільно падає в той же самий час протягом останніх півроку. Ніколи просрочки не мав, плачу вчасно. Починаю підозрювати, що borrowell разом з equifax таким чином заставляють купляти їх прокачки рейтингу. Які самі по собі абсурдні (плати гроші, ми тобі піднімемо рейтинг). Демотивує трохи ця система.
-
Одне радує, воно мене не торохтіло їх кредити 🙂, чисто цікавість.
-
Всім привіт, маю цікве запитання, донат в United way Winnipeg не несе ніякого позитивного ефекту для піар, тобто ти просто донатиш і все, або ж є якісь бонуси з цього, відпишіть хто знається на цьому, дякую!
-
В нас компанія внезапно посеред біла дня вислала нові правила безпеки . Я то думав що трапилося . А ось воно що . Там вже відоси гуляють зі всіх волмартів, що оті духовки не захлопуються , а навіть якщо і захлопнуть, то з середини є аварійний ричаг, який відкриває