Українська Манітоба
-
Вітаю усіх! Питання. Оформляла другий закордонний паспорт у Варшаві в ДП документ. Чи є якась можливість відправити його до консульства Канади. Як мені повідомили воно буде у них зберігатися три місяці, а потім повернеться в Україну у місце виготовлення. Можливо у когось є схожий досвід? Терміни не важливі, бо перший дійсний ще пʼять років.
-
Шановне товариство, підкажіть який найвигідніший спосіб відправити гроші з України?
-
Я хотіла в наступну поїздку в Оттаву, але обрала не Оттаву і дуже рада тепер)
-
Незрозуміло, чому не привезуть пару сотень котів і не вирішать проблему. Тут взагалі якось дуже мало котів, собаки більш популярні, але у собаки немає компетенцій вирішити цю ситуацію
-
Це один з найдорожчих університетів у Канаді якщо що 🙂
-
До нас приходить сусідський рижий ☺️ Але все що йому треба, це чухання і тіскання. Їжа його не цікавить. Та і грубасорс він ще той 😁
-
Тілько шо попалось на фейсбуці, прям в тему 😂 Сорі за лексику:)
-
Ну це мають бути не домашні недоглянуті коти, а спеціальні треновані мʼязовонакачені протеїнові коти в синіх жилетках після спеціальних курсів з ліцензією і жагою вбивати
-
Моя Бусінка літом приносив на поріг мишей 😸 Може би і крису не дай Боже приніс але нема напевно в нас на вулиці щурів;)