Українська Манітоба
-
Він вважає що це дискримінація 😁
-
Можна відправити до Канади. Починаю мати досвід з тим самим, тільки ДП Док у Кьольні. Треба написати заяву у Варшаву ДП (вільна форма) і у конс.або посольство У. в Канаді (форма на сайті), додати ідентифікуючи документи та ту папірку що вам видали після оформлення паспорту. Відправити все це електронною поштою. Далі не знаю). Відправила тиждень тому, ні слуху ні духу, мабуть прийдеться дзвонити (не хочу чекати 3 місяці, доки ДП відправить паспорт в Україну)
-
Вони - ні. Тільки в Україну зворотньо, на зберігання .... скіки там, не пам'ятаю... і до отримання А з України вже в Канаду, бо консульство пришле запрос на нього. Можна в Варшаву не писати, чекати 3 міс поки вони відправлять в У. Але якщо 100% не їдеш за ним - чого чекати?
-
Відсилаєте заяву, скан або фото паспорта (я давала обидва - діючий та громадянський, бо новий ЗП оформлювала по ньому) та папірку ДП Документ. Все Апд. Ну, можете ще якесь пояснення додати. Мені наприклад неможна літати більш ніж 2-3 години, я написала що за станом здоров'я не можу отримати в Європі
-
Anyway відрахування менші ніж донація тобто це те саме що донатити на буса в якого потім тебе і запакують)
-
Відпишіться, будь ласка , з часом як Ваш мущіна себе почуває і чи хтось когось не вижив ще з дому)) Просто теж маю алергію, а доця котика хоче. В Україні пробували, то я перемогла, віддали кошеня, а тут можливо більш дієві медикаменти. Хоча ідея сидіти на антигістамінних не сильно приваблює.