Українська Манітоба
-
Осьо що зробили із моїм будинком dp.informator.ua/uk/u-dnipri-demontuvali-pid-jizdi-budinku-118-na-peremozi-yak-viglyadaye-misce-kudi-vluchila-vorozha-raketa
-
А, ну тоді це ще нормально! І таки да, можуть відновити ще
-
Чесно кажучи, майже у кожному питанні мені у відповідь різні працівники дають різні відповіді. В мене так було і з тим, аби оплатити за федеральний. Питала чи можна закинути на кредитку більше і оплатити. Один сказав ні. Інший сказав, що давайте відкриємо онлайн дебетову, але не зміг. Третій зміг, але ліміт там теж був на $2000. В кінці кінців почитала в чаті, що всі спокійно закидають і оплачують 🤪
-
У мене батько теж нікуди не хоче їхати
-
Я вже так TD лишила😅
-
Лишайте той рбс , там неучі працюють самі ) Я працівниці розказував функціонал її банку ,тому шо вона дупля не дає.
-
а я завтра буду просити маму(яка також нікуди не хоче переїжджати) їхати дізнаватись, що там із моєю квартирою у КР 💔 бо вже який раз все поруч гатять...майже центр міста...
-
Кацапів 140 000 000 , плюс корейці а там і китайці підтягнуться , так що це все бла бла бла
-
Якщо на кредитці ліміт 2тис, то більше 2 тис (однією транзакцією) ви не зможете оплатити нею. Потрібно збільшити ліміт на кредитці
-
Якийсь дитячий садок з диванних експертів які воюють знаходячись за 8 тис кілометрів
-
140 мільйонів?
-
В Україні приблизно 550 тис російських військ. Немає ніяких 140 млн. Мільйони вже втекли. Щодня тисячі росіян в Мексиці на кордоні зі США чекають шансу перейти кордон.
-
Майже 4 мільйони росіян від початку цього року покинули територію РФ Серед країн, куди виїхали громадяни країни-агресорки, - Абхазія, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Узбекистан, Таджикистан, Казахстан і Україна. lb.ua/world/2022/05/06/515938_mayzhe_4_milyoni_rosiyan_vid_pochatku.html
-
May 7, 2023 — Понад 1 млн громадян РФ виїхали з країни у 2022 році, тим самим спровокувавши найбільший дефіцит робочої сили з 1998 року
-
😳 дивно всі так роблять
-
Пощастило вам! Я не змогла оплатити так)
-
Це жарт? З росії втекли набагато менше ніж з меншої по населенню України Навіть навряд чи мільйон з 2022 перебрався на постійне місце проживання до іншої країни, коли з України поїхало 6 млн
-
Я не воюю, тільки грошима помагаю і напрягаю канадську владу давати зброю і підтримку Україні.
-
я закидала до $2000 зверху ще ~$1300 і спокійно оплатила федеральний немає обмеження по сумі за раз
-
Ви справді думаєте що з українцями воюють дурачки , пʼяниці і зеки з палками а камінням ? В цій війні не допоможуть і три млн дронів , на жаль .
22 Jan 2023, 08:02
195630/232154
21 minutes ago